Тобто по Марченку ось яка історія

Тобто по Марченку ось яка історія

Кіборг, учасник боїв за ДАП, іде в МО і здійснює революцію в забезпечені українського солдата. Речове і харчове забезпечення тепер стає вище за світовий рівень, в чому ми нарешті змогли упевнитися, коли зелений міністр купляє яйця по 17 і форму із пластика (хоча подекуди солдати не отримують навіть і її).

Генерал на своїй високій посаді їздить на роботу на велосипеді, сам носить черевики, які розробляє для солдатів.

Потім генерала дєлають вмєстє і під улюлюканьє портнова і нацжон кидають на зону як якогось сєпара. Могли б - і в смітник кинули. В мафіозних ЗМІ кричать про закуплені ним "браковані бронежилети", а через 3 роки ці "браковані бронежилети" роздають у війська, прямо як конфісковані клістрони. Бо були вони не бракованими.

Але через "справу бронежилетів" в МО зупиняються всі закупки для військ. Чинушки зеленського це ж не кіборги, а бомжі і аферисти. В МО тепер кредо "каби нічо нє вишло", а окрім цього - "грошики краще направити в свій диван і тіхонєчко в лєс".

І з початком вторгнення у Армії нічого нема - ні бронежилетів, ні форми, ні снарядів.

І тепер вже зелений міністр бігає з жопою в милі, платить по світу втридорога за сміття і в результаті ще й розбазарює нових 9 мільярдів грн на фірми-прокладки.

Така от операція "сдєлаєм їх вмєстє з портновим".

Далі генерал Марченко кігтями вицарапує Миколаїв, якому вже уготована доля Херсону. Але і за цей подвиг його надійно викреслють із історії. У марафоні герої - Кім, Арестович і Поворознюк.

А справа проти генерала тихенько без шуму в ЗМІ розвалюється.

В кінці заставу зібрану українцями і Порошенком повертають Порошенку і той купляє на неї волонтерку. Бо і в 2023-му українці змушені скидатися на все, бо влада аферистів розікрала країну.

---------

Не даючи хуцпі забити собі баки, ви для них стаєте порохоскотом. Саме за це вони вас і закликають знищити.

Джон Сміт