"Токсичная Бурятия" - Олена Степова

"Токсичная Бурятия" - Олена Степова

Бійтеся й жахайтеся, бо то ще не усі прокляття з України дійшли до вас. Жоден шаман й бубен вас не захистить від того, що до вас йде від наших жінок, морган, мольфарок, ключниць. Кожна жінка з України прокляла увесь ваш отой рід бурятський.

Але це все так, фантазійно. Насправді ті, хто мав берегти там землю, рід й племена, оці малі народи, -зникаючи, якщо чесно, бо потрапили під російський геноцид й не боролися за свою свободу та незалежність,- просто продалися за гроші мсковщині й закрили очі не те, що туди везли токсичні, хімічні й ядерні відходи. Тепер хай кушають й не обляпаюцця.

 Голод. Мор. Зпустошена земля. Висохше насіння, щоб не плодилося більше тих, хто гвалтував мою Україну.

Колись мені написала одна депутатшабурятка, що, мовляв, я расисткашовіністка, бо ненавиджу їх малий нарід, який зникає й мовляв їх ніззя відстрелювати, бо вони, як малий нарід занесені у червону книгу ООН. Я спиталась, а що ви зробили, щоб не зникнути. Ось ми боремося за свою свободу. А ви прийшли до нас вбивати нас, гвалтувати нас, обкрадати нас, чи не маєте чим зайнятися вдома чи наша загибель й війна в якій ви приймаєте участь допоможуть вашому народу не зникнути. Вас вбиває росія, то боріться з нею. Вона мене забанила. Тепер їх забанить Земля.