"Три думки" - Олександр Костюк

"Три думки" - Олександр Костюк

1. Ми зараз відрізняємось від РФ та Білорусі лише одним. У нас є справжня опозиція кремлю та диктатурі. Справжня, перевірена, державницька, орієнтована на західний цивілізаційний вибір політична сила. І велика кількість громадян (а 25% активних виборців це дуже багато), які чітко розуміють державницькі принципи і чітко розуміють куди має рухатись держава Україна. В РФ та Білорусі цього немає і близько.

Саме тому це дуже незручно. Кістка в горлі. Саме тому – потоки «пльонок», «дєл», брехні, маніпуляцій, «антіолігархічєскій закон» і т.п., спрямованих проти однієї політичної сили та її лідера. Тому що саме це дуже заважає.

2. Ми маємо тепер чіткий критерій. Критерій порядності, справжності, непродажності: політиків, журналістів, актівістів, націоналістів. Цей критерій - співучасть в боротьбі проти державницької опозиції. Співучасть в «пльонках», брехні та маніпуляціях. Останній приклад – Стерненко, якого цілеспрямовано, професійно і за напрацьованими лекалами розкручують. Як розкручували Савченко, Семенченко, Парасюка, Соболєва та їм подібних. Спочатку з Стерненка ліпили «жертву рєжима», «політічєскіє прєслєдованія патріота», тепер піарять медійно, як «лідєра опозіції». З однією метою – відірвати частину підтримки опозиції справжньої, державницької. Все як на долоні.

3. Потрібно пояснювати людям необхідність для достойного, вільного життя західного цивілізаційного вибору. І державницькі принципи. Як тільки людина починає це розуміти, усвідомлювати, осягати, вона як шматочок заліза до магніту починає незворотньо притягуватись до громади державників.