"Трохи піддістали Х-перди" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Трохи піддістали Х-перди" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Х-перди, які щоразу товчуть, що Путін не може зупинитися, якщо зробив замах - мусить ударити. Тому мовляв...

Насправді все набагато простіше, і аби переконатися в цьому достатньо переглянути десяток російських телепередач. Про що вони там говорять? Про загрозу Росії з боку підступного НАТО і контрольованої ним України, які спати не можуть - так мріють захопити країну людей зайвої хромосоми. Це типу для захисту Росії Путін війська на кордоні зібрав, а якщо ви не вірете - ви порохобот і запроданець піндосів.

Тому закінчити військову істерію Путіну - як чхнути. Росіянам розкажуть що їхній сонцеликий знову ісіх переміг - і край.


Так шо проблеми не у Пуйла, проблеми у Зеленського. Бо тільки но завершиться історія з воєнною загрозою, у українців знову з'являться питання про тарифи на комуналку, безробіття і економічні провали.

Хоча тут все зрозуміло. Винуватим знову назвуть Захід, бо "здіймали істерію про військову загрозу, аби примусити Україну до Мінських угод укладених за Порошенка" Росією і українським пенсіонером і не ратифікованих ВР. А типу "Зеленський протистояв". Як там казав нардеп-служка Мазурашу? Мета Зеленського - повернути Україну назад в позаблокові держави, тобто зробити те чого добивається Москва?