"Tze Inform щонайменше шарлатани, а скоріш за все росіяни" - Антон Швец

"Tze Inform щонайменше шарлатани, а скоріш за все росіяни" - Антон Швец

Люди які ретранслюють цей рак - лайкають, репостять, розповсюджують - клінічні імбецили з відсутним критичним мисленням. Бачиш тіпа який репостить Тзе Інформ, знай, він ідіот.

Поясню дуже просто.

Склад Центральної Військової Комісії Китаю - 7 людей. Один з них голова Китаю - імператор Сі. За виключенням Сі - в комісії 6 людей. Дуже і дуже забезпеченних, захищенних і специфічних людей.

Всі ці люди ПРАКТИЧНО ніколи не покидають межі Китаю. Зазвичай за кордон у супроводі з МГБшною контррозвідкою їздить лише один з членів комісії - міністр оборони.

Але він і тепер не їздить, бо йому сплели ласти.

Головний політкомісар та аудитор НВАК, як і голова Гештабу НВАК, як і два партійних заступника Сі в комісії полишали китайську територію обмеженну кількість разів за все життя. Деякі не полишали ніколи(посольство, корабель та підводний човен є територією Китаю, якщо що).

Завербувати їх практично неможливо - але якщо б це вдалося комусь, пофіг там - РУМО, ЦРУ, Сюрте, АМАН, гру гш, ГУР МО, Міністерству інформації ІРІ, AIVD, DI MD - ви б ніколи про це б не прочитали в інтернеті. Ніколи. Ну може років через 50 і то не факт.

Скажу навіть більше, дізнатися таке вам і відкриття архівів через 50 років не дуже допоможе. Бо керівник відповідної служби, яка б мала такого рівня агента, НІКОМУ б ніколи б не розповів НІЯКОЇ інформації, яку б від такого агента отримав. Голові б країни доповідав особисто і дуже обережно. А може б і не доповідав.

Бо будь яка інформація може, через розуміння структури витоку, вивести на завербованого агента. Якщо вказати Китаю, що з таких топів тече - китайці будуть шукати крота і знайдуть. А такого агента втратити - величезний провал. Тому публікація такої інфи(якщо б вона була справжня) - це просто космічний зальот, який щонайменше ускладнить роботу агента, тому так не роблять ніколи. Таку інфу можна отримати виключно через агентуру, і публікація такої інфи, агентуру палить. Ви б розповіли якомусь обісраному українському сайту інфу, яку б вам злив завербований Шойгу? Мабуть ні, мабуть ви якось там інакше такою вербовкою би розпорядилися? Ось вам і відповідь.

Але ж окей, скажете ви. Тзе Інформ пише про експертну групу. Може в ній агенти сидять?

В Центральній Військовій Комісії(ЦВК) Китаю немає ніяких експертних груп. Вона загалом побудована не так. В 2016 році Сі реформував комісію і там замість 4 департаментів стало 15. Деякі з департаментів є фактично комісіями, і навіть так і називаються. Всі департаменти розписані між членами ЦВК. Якщо б у 2022 році виявилось, що комісії, окрім 15 департаментів, щоб скласти план нападу на Тайвань треба ще якісь експертні групи - по етапу поїхав би не тільки міністр оборони, а вся комісія без виключень(окрім Сі звісно).

Такий документ могли готувати декілька департаментів. За логікой це б могли бути 2, 4, 5, 7 та 11 департаменти. Може ще якісь, якщо депи мають якісь «недокументовані функції», таке буває.

Остаточний варіант документу сформував би апарат ЦВК(1й департамент), а презентував би його Сі особисто його перший за перерахунком заступник в ЦВК, герой битви за Ляошан, Чжан Юся. Ну і кожний б з членів комісії б по своїм депам відповідав би мабуть. Тобто повний склад такого документу можуть знати лише Сі, шість членів комісії та апарат ЦВК(і то не весь).

Апарат ЦВК завербувати складніше ніж міністра оборони Китаю. Ці люди ніколи не покидали Китай, живуть в окремому фактично місті, знаходяться під цілодобовою охороною, як і їх родичі, є суб’єктами перевірки військових, мгбшних та партійних контррозвідок. Їх місце роботи - будівля Міноборони Китаю. Не впевнений, що у вказаних вище розвідок є хоча б повний список працівників всіх департаментів. Я вже не кажу про агентів. Але навіть повний список тих типів ви в інтернеті не побачите, бо той хто його має хєр його комуст покаже.

Але якщо б хтось мав агента у апараті ЦВК, який має доступ до такого рівня документів - це був би агент кращий за голову ГШ НВАК. Бо голова ГШ бачить тількі готові документи і там знає що робить його другий деп.

А апарат знає все.

Тому якщо б у кого був такий агент, то було б так само як і з членом комісії. Будь що що б він переслав розвідникам - не показали б нікому.

Така інформація зʼявляється в пабліку тільки у випадках, коли інакше вже не можна. Як було з нападом рф на нас. Озвучуюють її не анонімні сайти, а Президенти держав. Як і було у нашому випадку.

Всраті сайти пишуть лише всрату дезу. Якщо б це було правдою і таку чутливу інфу злили, вся б світова преса вже голосила, і не тому що готується напад і є дата, а тму що в ЦВК Китаю є крот і китайські військові бажають завадити зливами Сі почати війну.

Чому Тзе Інформ розповідає про якусь експертну групу? Бо щоб клєпати коньтент вони використовують сайти типу Intelligence Online(він в принципі норм, якщо клепка варить у читача). Далі йде гугл переклад, рерайт і фантазія.

В одній з статей на ІО чомусь склад ЦВК назвали експертами з нападу на Тайвань. Така типу літературна метафора. Дослівно «Xi Jinping has selected six experts to help him guide the direction of the People's Liberation Army. They bring to the table technical nous, battlefield experience and a deep understanding of Taiwan.». Хоча ця стаття тупо про призначення персонального складу ЦВК і їх досвід. Ось з цього за допомогою додатків про 8 днів і скількі то сторінок і все таке інше, і народився пост для українських читачів.

Ну і загалом цифри анріал, писали люди тупо з голови та вікіпедії. Типу скока там морської піхоти в Китаї? 40к? Ну пиши 50к сили вторгнення і ок. У рф було 160к на Україну і соснули. У Тайваня понад 100 тільки ф-16, новітні радари, флот(20 фрегатів, 30 ракетних катерів, і всього іншого є), ППО як гімна. Тайвань це острів на відміну від нас, туди треба десантуватися під вогнем протикорабельних ракет, які Тайвань виробляє пачками. Там живуть мільйони людей на невеличкій території, там фортифікація вдовж шляхів і на вʼїздах в міста, там тільки армія 160к, і ця армія, ви не повірите, готується боротися з десантами та до міських боїв. ТРО Тайваню - ще 40к, і їх дуже легко перетворити у 400к. Перші ракети і перетворять. І всі ці 400к будуть мати досвід служби в армії бо вона там обовʼязкова для всіх.

Реально сили вторгнення у 50к і 8 днів? Рілі?

Ну корочі. Я хз хто веде Тзе Інформ та навіщо, але нагадаю цитату.

Пропаганда не робить людей тупими. Вона просто працює на тих, хто вже тупий.