У центрі Харкова з'явилася собача цивілізація. На черзі – Салтівка

У центрі Харкова з'явилася собача цивілізація. На черзі – Салтівка

У Харкові на проспекті Науки відкрили майданчик для вигулу собак. Знайти його можна неподалік будинку №39-а.

Відтепер мешканці району безкоштовно і самостійно можуть займатися зі своїми вихованцями. За огорожею, яку встановлено задля безпеки, є все необхідне для тренування тварин: легкоатлетичний і подвійний бар'єри, похила стінка, окоп, колесо etc. Поруч є, звичайно, парки і сквери, багато зелених зон. Але для собак потрібна окрема територія. По-перше, на майданчику є снаряди для занять. По-друге, це безпечно для оточуючих.

Не всі вміють правильно виховувати своїх чотирилапих, тож консультувати власників тварин, організовувати для них лекції і різні акції готові фахівці КП «Центр поводження з тваринами».

Варто нагадати, це вже 19-й майданчик в Харкові і третій в Шевченківському районі міста: зокрема, два інших знаходяться по вулиці Дерев'янка, 14 і у провулку 23 Серпня, 10.

У планах – до жовтня встановити 23 майданчики для вигулу собак. Незабаром вони з'являться на вулиці Біблика, 2, вулиці Гвардійців Широнінців, 48-в, вулиці Дружби Народів, 232-б, на проспекті Тракторобудівників (за лікарнею).

Джерело