У Харкові пройде щорічний спортивний форум «Харків - спортивна столиця»

У Харкові пройде щорічний спортивний форум «Харків - спортивна столиця»

Спортивна громадськість Харкова та області може взяти участь у щорічному ІІІ Спортивному форумі «Харків - спортивна столиця», який відбудеться 11 грудня. передають "Спектр новости" з посиланням на city.kharkov.ua.

Як повідомили в Департаменті спортивних іміджевих проектів та маркетингу, форум організований для подальшої співпраці в питаннях розвитку й зміцнення іміджу Харкова як спортивної столиці України та для спільної реалізації спортивних іміджевих заходів.

На форумі обговорюватимуться актуальні проблеми і питання розвитку спорту та спортивної інфраструктури Харкова. Пройдуть панельні дискусії: «Спортивне місто - позитивний імідж: проекти інноваційного розвитку», «Дієві кроки щодо розвитку спортивної інфраструктури регіону», «Засоби масової інформації - двигун популяризації здорового способу життя», «Стратегія спонсорського партнерства - шлях до успіху», «Харківські спортивні ініціативи - шлях до перемоги», «Фітнес - як спосіб життя!».

Форум пройде за адресою: вул. Плеханівська, 65 (прибудова функціонального блоку до західної трибуни стадіону «Металіст»).