"У мене є улюблений рускій..." - Сергій Марченко

"У мене є улюблений рускій..." - Сергій Марченко

Мій любімка – Ігор Гіркін. Мабуть, в роду у Ігоря зетесався якийсь німець, бо в нього наглухо відбита ісконна руска хромосома брехні. Через це мого любімку можна препарувати в палаті міри й ваги як еталонний екземпляр московита, який не приховує своє нутро, а навпаки – старанно вивертає його напоказ і насолоджується ефектом, який справляє.

На відміну від брехуна Лаврова, якого Гіркін знаважає за вірменське походження і називає Калантаряном, Гіркін ріже про армію московитів правду-матку. Читаю його телеграм-канал з соплями про важкі втрати московитів замість Арестовича.

А ще Гіркін говорить вголос те, що більшість хитріших московитів намагаються приховати:

"Чтобы украина никогда более не становилась угрозой России - она должна ПОЛНОСТЬЮ ИСЧЕЗНУТЬ КАК ГОСУДАРСТВО. Вообще - даже в рамках "автономии". Иначе сохранится угроза того, что когда-нибудь снова вылезет наружу тухлый злобный карлик "незалежности" с портретом Бандеры на левой сиське и свастикой - на правой. И достанется нашим потомкам в наследство. Для безопасности России существование "независимого государства украина" - неприемлемо в принципе."

Якщо у вас є знайомий, який досі вагається і шукає у московитах щось хороше, просто покажіть йому мого любімку і попросіть уявити себе у світі, де переможе Гіркін. Думаю, якщо ваш знайомий має мінімально розвинену уяву, після Гіркіна він має сахатися всього московитського, як чорт ладану. Не дякуйте, використовуйте.