"Убойний компромат" - Джон Сміт

"Убойний компромат" - Джон Сміт

Фактично за свідченнями Дубінського в країні в 2020 році відбулося надзвичайне: за прямої "вказівки вищих посадових осіб держави із ОП" відбулася передача записів міждержавних переговорів Президента України розвідці ворога.

Далі історія відома: ГРУ через Деркача провела втручання у вибори США, а в Україні - незаконне втручанням президента в діяльність правоохоронних органів через вказівку на пресконференції Венедіктовій відкрити замовну справу проти Порошенка.

Потім ключові виконавці - Дубінський і Деркач - отримують санкції США. Деркач підозру у держзраді від СБУ. НАБУ, на яку вплив мають американці, розслідує злочин, Дубінський на допитах, дає покази. А Венедіктову ховають від ФБР за дипломатичним імунітетом посла в Швейцарії.

Але.

Те, що мулька проти Порошенка розвалилася, то приємно, але то дрібниця.

Головне:

ГРУ ГШ Росії в 2020 році здобула убойний компромат на Зеленського.

За 2 роки до вторгнення.

І отут ключове питання, яке б мала задавати контррозвідка України, якби вона у нас була: чи відбулося на основі цього компромату вербування громадянина Зеленського спецслужбами ворожої держави?

Бо в подальшому вся країна побачила дивне "про*балі". Зелені твердять, що все було "па плану". А тепер очевидно, що всі ці роззброєння війська, знищення ракетної програми, дозвіл Богуслаєву озброїти російські вертольоти, непідрив мостів, і відвід 4-ї бригади із Гостомеля прямо після отримання даних про підготовку туди російського десанту, це був наслідок вербовки президента України. І сидіти замість Червінського має він.