«УЧИСЬ СТУДЕНТ!» - Николай Ильинов

«УЧИСЬ СТУДЕНТ!» - Николай Ильинов

Другого липня тимчасова слідча комісія обговорила звіт щодо стану в Укрзалізниці. Основні висновки були такі: «Укрзалізниця не виконує свої функції перевізника, гальмує економіку держави, користуватися залізничним транспортом просто небезпечно. Залізничники у відчаї, державна компанія перебуває на межі дефолту, натомість – дотує приватні фінансово-промислові групи. Укрзалізниця сьогодні вже не може в повній мірі виконувати свої функції. Якщо не втрутитися та не почати негайно змінювати ситуацію, наслідки можуть бути катастрофічними!».

Ось тобі приїхали!  Ладно би ще за часів барижної влади, але зараз, коли до складу Наглядової ради входить один з найвеличніших борцунів з корупціонерами Сергій Лещенко! Щось тут не те, мабуть членам Наглядової Ради було недостатньо для якісної роботи 20,7 млн гривень зарплати на рік на 6 членів, то вони ще вирішили витратити на авіа перельоти 5 млн гривень (бо поїздами Укрзалізниці якось не зручно) , та ще майже у 2 млн гривень обійшлося їх харчування. Тут погоджуюсь, за середньомісячну зарплату члена наглядової ради майже в 300 тис гривен ситий не будеш.

Мені здається що треба зробити якісь суттєвіші реформи, наприклад, закупити всім членам наглядової ради туфлі на підборах! Ну, а чому б і ні?  

Отже, як казав класик «Кто не работает тот ест. Учись студент!»