Українські війська вдосконалюють свою тактику – британська розвідка

Українські війська вдосконалюють свою тактику – британська розвідка

Українські війська вдосконалюють свою тактику та проводять «великі наступальні операції» під час контрнаступу, йдеться у щоденному зведенні розвідки Міністерства оборони Сполученого Королівства.

«Останніми днями українські сили переналаштувалися і знову проводять великі наступальні операції на трьох головних напрямках у південній та східній Україні», – йдеться в оцінці британських розвідників.

«Українські війська використовують досвід перших двох тижнів контрнаступу для вдосконалення тактики штурму глибокої, добре підготовленої російської оборони. Українські підрозділи поступово, але стабільно просуваються в тактиці на ключових напрямках», - кажуть у британській розвідці.

Російські війська доклали «значних зусиль», щоб розпочати атаку в Серебрянському лісі в Луганській області, йдеться в недільному оновленій британській розвідці, яка оцінює, що «це, ймовірно, відображає постійні накази російського вищого керівництва перейти в наступ, коли це можливо». «Росія досягла невеликих успіхів, але українські сили запобігли прориву», – йдеться в повідомленні британських розвідників.