"Є в цьому якась зла іронія" - Віктор Трегубов

"Є в цьому якась зла іронія" - Віктор Трегубов

Було у російських лібералів таке наше всьо - Ліза Глінка, вона ж доктор Ліза. Вони її дуже любили носити поперед себе, як діда на палці, бо ж лікар-волонтер, все таке.

Наші ж до неї ставилися як в анекдоті - "та яка глинка, лайно!" Бо ж ця лярва дітей з окупованих територій вивозила в Росію. Ба більше - вона та її чоловік Гліб приютили в себе такого собі Вадима Погодіна - вбивцю Степана Чубенка.

Лізі Глінці прийшла глинка, коли вона, разом з хором Александрова, летіла в Латакію підбадьорувати російських окупантів там, а літачок раптово став субмариною. Тоді всі ці моральні компаси та етичні камертони російської опозиції сльози по прищах розмазували - сонечко їхнє закотилося.

А тепер в Гаазі ордер на арешт Путіна видали. І серед усіх десятків його злочинів - саме за те, чим займалася Ліза драна Глінка. За викрадення дітей.

Хріново зараз, певно, бути російським лібералом. Бо ура - тирана під міжнародний суд. Але за те саме, що тиран творив рука об руку із вашим всім, по якому ви так сльози лили. Причому саме ця дія підпадає під одне із визначень геноциду. Ваш моральний ідеал - співучасник геноциду, покатайте цю думку в своїх високочолих головах.

Бідосі обригані.