"Відкритий секрет: чому Байден допомагає Україні" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Відкритий секрет: чому Байден допомагає Україні" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Все панове, можна розслаблятися. Відкритий секрет чому Байден допомагає Україні. Він, виявляється, Україною... підкуплений.

Про це заявив російський пропагандист Соловйов. За його словами якісь невизначені "українці" давали Байдену хабаря, потім Байден став президентом, і тепер він повністю контрольований цими "українцями" бо ті мають на нього вбивчий компромат. Все зрозуміло?

Я б радо посміявся з такої заяви, якби не одна деталь. Я розумію що має на увазі Соловйов, ідеться про роботу Хантера Байдена (сина президента) в компанії "Бурісма" Злочевського. Звісно, переговори з віце-президентом США, то рівень не Злочевського. То рівень президента України. А Україною тоді керував Порошенко Петро Олексійович.

Тобто виходить, що нині США допомагають Україні завдяки комбінації Порошенка? З цієї заяви можна було б посміятися, якби не одна деталь. Лише нещодавно про те Порошенко через його сина давав хабаря Байдену на всю горлянку голосила... команда Зеленського. Ба-більше. Генеральна прокуратура України примудрилася проти Джозефа Байдена кримінальну справу порушити. Закрили її коли Байден став президентом, і коли про зустріч з Зеленським, Байдена просив у тому числі й Порошенко.

Я й зараз пам'ятаю ЯК смакували тезу "Порошенко дав хабаря Байдену" особи типу Арахамії, Безуглої, Дубінського і подібні. Деркач плівки під це монтував. Пригадуєте?

Тобто виходить так. Або, зелені мають от прямо зараз заявити що ніяких хабарів Порошенко Байдену не давав і навіть думки такої не мав. Або, вони мають визнати, що Україна зараз отримує американську допомогу завдяки дивовижній дипломатії Петра Олексійовича.

До речі, на місці зелених я б замислився. Я ж знаю, в "хабарі Байдену" вони щиро вірять. То вони ще не знають, який компромат має Порошенко на Байдена. Не знають, що почне робити Байден з зеленими після нашої перемоги.