"Відпускають у вільне плавання..." - Софія Федіна

"Відпускають у вільне плавання..." - Софія Федіна

Отже, деркача, медведчука, кузьміна і козака президент Зеленський позбавив громадянства. Не буду заглиблюватися в юридичні умовності, бо мене турбує інше:

-кузьмін п'ять років після майдану переховувався закордоном, і лиш за часів Зеленського, з порушенням закону, був обраний до ВР. Щобільше, він був включений в тск, яка мала вивчити справу вагнерівців ( щоб бути в тск треба було мати допуск до державної таємниці... ЄС не допускали на тск, а опзж- будь ласочка)

-медведчук раптово теж за часів Зеленського стає депутатом, оперативно нарощує статки, а ще, будучи співвласником плюсів, робить усе для того, щоб Зеленський став президентом.

-козак за часів Зеленського скуповує телеканали, які активно працюють на владу і ... активно поширюють жорстку московську пропаганду.

- деркач, уже будучи під американськими санкціями, стає основним партнером Зеленського у переслідуванні Порошенка, на деркача по суті працювало державне бюро політичних репресій, він активно разом зі слугами боровся проти нашого партнерства з Америкою.

Зараз їх позбавили громадянства, а отже їх вивели з-під 111 статті ККУ про ДЕРЖАВНУ ЗРАДУ.  

.........

Тобто їх відпускають у вільне плавання, бо вони забагато знають?