"Вітаю з черговим бумерангом..." - Валерій Прозапас

"Вітаю з черговим бумерангом..." - Валерій Прозапас

Нда... люди, які прийшли до влади під гаслами "4000 доларів вчителям!", "зниження комуналки вдвічі!", "кінець епохі бідності!" і так далєє, і тому подобноє - тепер заявляють, що "українці зловживають соціальною допомогою та не бажають брати відповідальність за своє життя" (с)

Дивно, а ви ж саме це обіцяли, саме для цього вам народ вручив моновладу та терпить узурпацію повноважень, щоби ви за нього здєлалі їх вмєстє - то чого тепер обурюватись інфантильності, яку ви ж самі культивувавали в турбо-режимі різними "є-бабусями" з "лавинами інвестицій"?.......

Вітаю з черговим бумерангом, бо коли сієш популізм, то ніколи не отримаєш умовну Польшу, зато точно отримаєш Венесуелу, про яку вас так довго попереджали.

Так що тепер нема на що жалітись, дивіться один в одного як в дзеркало до умопомрачєнія, це хороший урок, який має надовго відбити охоту експериментувати з "новимі ліцамі" та повернутись до здорового глузду.

Ще побачимо що буде далі, бо позітівна пропаганда не зможе вічно тримати більшість в коматозі, реальність за таке має властивість ламати окуляри склом всередину.