"Війна цивілізацій" - Mason Lemberg

"Війна цивілізацій" - Mason Lemberg

Ніколи не любив державу Ізраїль.

Власне, державу. До людей, крім немитих, ставлюсь рівно, оцінюючи людей, а не національність.

Завжди ця держава в мене асоціювалася з тими, хто живе під опікою США, але на стороні має стосунки з росією. І прем'єри Ізраїлю, і їхні посли в Україні, які відстоювали інтереси росії, прямо втручаючись в українські справи, і відміна безвізу для українців на початку агресії 2022 року, і табуни ватників звідти, табуни росіянських громадян які туди втікали, тільки підсилювали це враження.

То ж я ніколи не розглядав і не бачу підстав надалі розглядати Ізраїль як партнера чи друга України.

Втім, це війна не проти Ізраїлю.

Це війна світоглядна.

Цивілізаційна.

Цивілізація з 13 століття, яка нічим не відрізняється від тої що пішла війною на Україну, тішиться тим, що вбиває абсолютно непричетних, посторонніх цивільних людей.

Цивілізація славить свого бога над трупами цивільних, радіє і веселиться, краде майно і транспорт, навіть не бажаючи усвідомити, що в найближчі дні в них не буде ні майна, ні транспорту, ні нічого іншого.

Тисячі інших, які виїхали в нову цивілізацію заради кращого життя і отримали це краще життя, яке значно відрізняється від доїння ослів (за своєю якістю), зібравшись на вулицях міст іншої цивілізації щось святкують.

Чи святкують вони звільнення Палестини?

Чи святкують хоча би вони видатні військові перемоги?

Ну це б можна було зрозуміти: великий полководець, відвоював історичні землі і знищив військову міць ворога.

Ні, по факту вони співсвяткують божевільні обряди над трупами цивільних, знищене майно цивільних і вкрадене майно цивільних.

Вони святкують свято власної середньовічної відсталості, злості, заздрості, жалюгідності, кровожерливості.

Я не знайшов до речі, жодної відмінності в тому, як американські ватніки святкували завоювання знищеного Бахмуту.

Я багато читав про арабо-ізраїльський конфлікт, його історію і до цих пір (не до цих, але ще роки 2-3 тому я так думав) мав думку, що Палестина має мати свою державу.

Але ні, я більше так не вважаю.

Для чого цим людям держава?

Держава - це суспільний договір громадян що проживають на спільній території і роблять все можливе аби захистити один одного і зробити життя кращим.

Чи зроблять ці люди життя кращим? Своє? Своїх ближніх? Чи здатні вони це зробити? Чи ХОЧУТЬ вони цього?

Ні, не ХОЧУТЬ.

Вони, як і росія, можуть тільки отруювати все навколо, заливати кров'ю, породжувати агресію, заздрість і ненависть.

Світу не потрібен ще один безликий паразитуючий організм, очолюваний військовим диктатором і затюркане, безлике, без власних традицій і та історії (що принесли в жертву релігії) суспільство, яке знищує науку і культуру, яке живе ненавистю до всього, навіть, і в першу чергу, до своїх матерів, дружин, сестер, дочок, яких вони перетворюють в щось середнє між шваброю і штучною вагіною.

І головне, це проблема не тільки Ізраїлю, а й всього західного світу. І для їх розв'язання в західного світу залишилось 2-3-5-10 (максимум) років, поки ці істоти не почнуть знищувати (фізично) західний світ зсередини і вулиці європейських міст не будуть такими ж як ми бачили вчора вулиці у Ізраїлі.