"Військові не знали про План А..."

"Військові не знали про План А..."

В лютому 2022 РФ намагалася реалізувати План А - парадним маршем увійти в Київ, де легітимний президент мав підписати угоду про мир (капітуляцію). Офіційна версія - мовлялв "друга армія в світі і щоб запобігти смертям українців".

Цей план був розроблений задовго до 2019 року, але по результатам виборів в 2019 році ФСБ отримала непердбачувані і фантастичні можливості нафаршировувати українські силові структури, держустанови, держпідприємства своїми агентами і інформаторами, щоб здійснити намір.

Цей план був погоджений керівництвом України в січні 2020 року в Омані. Гуманітарні розмінування, будівництво доріг від кордонів с РБ і РФ, будивництво злітних смуг на шосе з трьох сторін Києва - теж частина Плану А. Те, як в лютому 2022 слуги завзято запевняли нас в тому, що ніяка агресія неможлива і росіяне теж люди, доводить, що більшість слуг готувалась отримати посади в окупаційних адміністраціях.

Аргументація, чому це було саме так з фактами і датами - це окремий longwrite на тисячу сторінок.

Але військові не знали про План А. І дали відсічь.

Тому майже одразу був розроблений План Б. Адже ФСБшні консверви, яких напхали всюди з 2019 року, нікуди не поділись.

Тисяча порізів і знекровлення країни. В перспективі "мир" з вбивцями, про формулу якого знову почав говорити Зеленський.

Мета Плану Б - зробити Україну нездатною протистояти РФ в тривалій війні. Це комплексна задача, яка включає в себе:

- гальмування оборонних спроможностей (весільний МО)

- руйнування економіки зсередини (обскубування гусей)

- створення картини жахливої корупції для демотивації союзників (розкрадання гуманітарки без карних справ)

- марнування бюджету на непріоритетні напрямки (барабани і велике будивництво замість озброєння. Знов таки щоб мотивувати партнерів зменшити допомогу)

- показове знущання над вимогами партнерів щодо реформ (скандальні призначення і скандали з АРМА, НАБУ, САП, БЕБ, ВАКС, КСУ та іншими)

- руйнування міжнародної військової коаліції (заяви Зеленського і його радників)

- створення хаосу у всіх напрямках соціальної політики.

- та інше, та інше, та інше.

У кожного напрямку Плану Б є творча непублічна людина, задача якої творити безлад. Без обмежень.

Тому будь які заклики до влади починати реформи чи хоча б перестати бути клоунами - марна трата енергії. Тому що зелена влада працює над Планом Б. Все, що роблять зелені починаючи з березня 2022 - реалізація Плану Б. Але при цьому створюють на внутрішнього споживача яскраву переможну картинку.

А НАТО - це морковка.

Ashot Andreev