"Вас що це справді здивувало...?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Вас що це справді здивувало...?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Панове скажіть, а вас що справді здивувало, що Арестович - сексіст, збодженець і садист, судячи з усього? Ви дописи його почитайте, там подібні теми у завуальованій формі - скрізь. Пригадайте оті заяви ніби фронтовики на фронті почуваються ніби в скаутському таборі, бо вириваються з сімей, живуть на природі, смажать м'ясо... Ну так, бувають втрати, але що поробиш?

Пригадуєте хто це заявив? Це був Арестович. Пояснювати треба? Здогадаєтеся, що робиться в голові особи, яка ретранслює назовні ТАКЕ?

Відірвані руки й ноги... Вивернуті тельбухи... Розірвані осколками черепи... Скаутський табір - ви хіба не знали?

І так, скажіть вас дивує що такий тип як Арестович не зміг ужитися з ЄвроСолідарністю проте легко порозумівся з зеленими, та так що став радником Офісу президента, читайте - Єрмака? Ви забули про "баба-да" та "корабельну сосну" - і що сказане це було про жінку-депутата президентської ж "Слуги народу"? Ви здогадаєтеся, які ще звички шоументської богеми вважаються нормою в партії Зеленського?

Мене це не дивує аж ніяк. Мене дивує інше. Мене цікавить - де всі оті істоти що називали себе журналістами, які через обмовку Порошенка масово натягнули на себе футболки "Я тобі не дорогенька"? Де від них зараз флеш-моб, або колективні заяви? Поворушилася наразі лише депутат Ірина Совсун з "Голосу", вона на Арестовича написала заяву в поліцію. Всі інші хором роблять вигляд, що їх це не стосується.

Що? За це "журналістам" не заплатили? Чи головреди не "рекомендували"?

А де заява Офіса президента? Арестович для них особа ніяк не чужа.