"Вчора двічі чуть не побили..." - Микола Ільїнов

"Вчора двічі чуть не побили..." - Микола Ільїнов

Намагався якось людям пояснити, що зеленському так же важко, як і простим людям, навіть гірше.

Перший раз коли купував піцу. Дивлюся біля мене жіночка, років 60+, ну, думаю, поки чекаємо, скажу щось, щоб розмову підтримати:" Ми з Вами хоч піцу можемо їсти, а зеленському навіть мівіну не можуть по нормальну зробити". Вона на мене подивилася таким поглядом , нібито хотіла сказати:" на вигляд нормальна людина, а говорить, як ідіот якийсь", але жіночка була культурна, відповіла: " я не знаю, що там ще той зеленський натворив, що вони таку маячню видумали. На кого цей бред розраховано? нормальна людина ніколи в це не повірить". В общем, не склалася у мене розмова.

Другий раз, я вирішив заспокоїти бабусю, яка лаялася з кимось біля під'їзду, з приводу відключення електроенергії не по графіку, і до речі, привідом було те, що по графіку електроенергії вже як годину не повинно бути, а вона є, і тепер жіночка не знає, чи підійматися їй на ліфті, чи ні? До речі, мене, як мешканця 9го поверху це теж дратує. Вирішив я її трохи підтримати, та й кажу:" нам то простим людям, хоть на декілька годин включають, а ось зеленському навіть чайник не встигають нагріти, щоб хоч мівіни нормально поїсти".

Тут вона мені і висказала все, що думає:"знайшов, кого пожаліти, він морду собі від'їв в телевізор не влазе, я він його жаліє".

А я ж як ярий зелебоб продовжую захищати:"це ж тому, що він суху мівіну їсть, вона просто в роті розбухає".

В общем, послала вона мене, добре, що не вдарила пакетом зі сміттям.

Щось в мене чуйка, що єдиний марафон перестає діяти...