"Вимбачте, що я з такими малозначущими новинами..." - Олександр Нойнець

"Вимбачте, що я з такими малозначущими новинами..." - Олександр Нойнець

Але тут така історія, що у нас заступник голови Національної поліції виявився трохи тогой. Дружина і теща мають російські паспорти, а сам він живе в домі і їздить на машині ростовської авторитетної братви.

І шо б ви собі думали. Можливо, якась внутрішня безпека Національної Поліції з цього приводу сигналізувала шось? Та ні, жодних проблем.

Можливо, якийсь фінмоніторінг якихось банків там якось продзвенів, бо я ж чув, шо ми прийняли закон згідно директив ФАТФ, і тепер банки будуть всіх перевіряти, тому шо Know Your Client, ризик-орієнтований підхід і відповідність способу життя офіційному доходу має перевірятися? Та ні, жодних проблем.

Нічого з цього не сталося. Просто Бігус зняв про це розслідування.

І лише після цього всі такі мааааатка боска ченстоховска, а кто ето сдєєєєєлал, айайайайай. І сам Тишлек такий - неймовірно, а я і не знав, нічого собі, відстороніть мене, перевірте мене. І міністр такий - оце дивина, оце історія, хто б міг подумати, мій заступник - і ростовський кримінальний авторитет. Неможливо. Нехай його ДБР перевірить.

Ну, тобто, план такий, що нехай ДБР його пару місяців поперевіряє, він там десь у відпустці посидить тихенько, а тим часом в українців станеться скандал про Бохо-клуб, про Янг Бізнес Клаб, бєрємєнну бабушку на світлофорі зіб'є неповнолітня любовниця прокурора, в зоопарку народиться пандочка і про те що у нас подільник російської мафії - замголови Національної Поліції всі забудуть.

План прекрасний, завжди спрацьовує, я розумію.

Але я так думаю, цього разу щось якось уже занадто.

1. Хотілося б побачити розслідування не від ДБР. ДБР зробить все, що Нацпол скаже, це не орган а шапіто.

2. Хотілося б побачити розслідування від НАБУ. Це теж не орган, а шапіто, але воно хоча б не робить ку з глибоким прісєдом.

3. Хотілося б побачити окреме незалежне розслідування від НАЗК стосовно невідповідності способу життя офіційному рівню доходів.

4. Хотілося б перевірити НЕ ТІЛЬКИ САМОГО ТИШЛЕКА. Хотілося б перевірити всю Національну Поліцію в контексті того, а хто тут ще Тишлек? У кого ще діти росіяни, мами росіяни, жінки і собаки росіяни, а самі вони українці-герої-патріоти? Хто ще щоранку піднімає український прапор і співає гімна у дворі дома ростовської братви, а потім їде на роботу нас від цієї братви правоохороняти? Хто ще у нас такий підпільний герой чи то України, чи то РФ.

5. Хотілося б, щоб цю перевірку проводила не внутрішня безпека Нацполіції, тому що внутрішня безпека Нацполіції, як ми бачимо - єден дебіл і не може ложкою рота у себе на обличчі знайти, не те шо російську агентуру на посту замначальника поліції.

6. Хотілося б, щоб внутрішня безпека Нацполіції була відсторонена так само, як сам Тишлек. За тотальну дитячу профнепридатність.

Хіба я багато хочу? Це якісь неприродні бажання? Бажання не бачити російську агентуру хоча б на найвищих постах в державі? Це настільки важко?