"Вище керівництво держави працює на інтереси росії" - Тамара Горіха Зерня

"Вище керівництво держави працює на інтереси росії" - Тамара Горіха Зерня

Журналіст та правозахисник Станіслав Асеєв, колишній в’язень Кремля, якого утримували у донецькому концтаборі «Ізоляція», щойно оприлюднив сенсаційну заяву.

Цими дням мав відбутися загальнонаціональний брифінг за участю МВС та Генпрокуратури, на якому повинні були оприлюднити ключові дані по «Ізоляції», у тому числі прізвища, особисті даті та фотографії адміністрації цієї катівні, переважно кадрових російських військових.

За два дні до брифінгу він був скасований у Генпрокуратурі, а потім від справ відсторонили слідчого Мамедова, який вів цю і десятки інших справ по катуванням, вбивствам та іншим тяжким злочинам, які скоїли росіяни на Донбасі проти мирних жителів.

За інформацією Асеєва, прокурорів, які роками збирали докази воєнних злочинів РФ, взагалі можуть вивести поза штат Генпрокуратури. Також повністю заблокована робота МВС по напрямку «Ізоляції», бо без участі прокуратури неможливо висунути підозри.

Вам не здається, що це уже схема? Що ми вже бачили щось таке, коли важлива антиросійська спецоперація гальмується у примусовому порядку за пару днів до втілення на пряму вимогу згори.

Є цілком вагомі підстави вважати, що «згори» у справі Ізоляції та «згори» у справі вагнерівців є одним і тим самим «згори».

Що державна зрада, про яку ми всі з вами говоримо теоретично, набуває цілком видимих практичних форм.

Вище керівництво держави працює на інтереси росії. Оскільки інтереси росії прямо суперечать інтересам України, вище керівництво держави працює проти інтересів України.