Висновок з серіалу Бігуса – план Банкової провалився

Висновок з серіалу Бігуса – план Банкової провалився

Нарешті завершився серіалу з плівками Медведчука, після перегляду якого не залишається сумнівів, що замовники цього «розслідування» сидять в Офісі Президента.

Зеленського дуже лякає невпинне зростання рейтингу Порошенка та його партії. Лякає настільки, що він наважився повторити фокус дворічної давнини з псевдорозслідуванням Бігуса. Для цього записи розмов Медведчука злили журналістам, які в кожному реченні намагались прив’язати Порошенка, хоча навіть не показали жодної телефонної розмови між ними.

Як нам вдалось з’ясувати, Подоляк з Єрмаком переконали Зеленського, що скандал від плівок вдарить по Порошенкові так само, як і в 2019 році, збивши рейтинг п’ятого президента та його партії. Остання серія за задумом технологів Банкової мала остаточно знищити конкурента – звідси й дурнуваті темники у блогерів та в анонімних ТГ із закликами до партійців вийти ЄС, і атака ботів на депутатів.

Однак, свіжі рейтинги показали, що «ЄС» не просто залишається другою за підтримкою в Україні, а знаходить в межах статистичної похибки від першого місця. План провалився, попри ганебне зомбування населення.

Тепер панікувати має не лише Зеленський, а й Бігус, який остаточно зруйнував свою репутацію.

Бо кількість фейків на чотири серії зашкалює – від колони до Ізварино, до брехні про Севморзавод і трубу Медведчука, яка нібито була у власності України. Але найогидніший - фейк про затягування обміну Рахмана, який спростував сам полонений.

Зараз редакція Бігусу ризикує втратити міжнародну підтримку та гранти, за які вони, власне і жили. Бо репутація для заходу – все. Її набувають роками, а втрачають за 4 серії проплаченого «розслідування».

Зеленi чоловічки