"Влада доводить "Нафтогаз" до банкрутства" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Влада доводить "Нафтогаз" до банкрутства" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Під солодкі розповіді про "міжнародні успіхи" Зеленського та про "гумористичний наступ" від КварталуЗЕ, влада доводить "Нафтогаз" до банкрутства. Навіщо? Аби подеребанити майно. Аби найбільш смачні активи монополіста опинилися в руках самі-знаєте-яких олігархів. Так-так, тих які вже не громадяни України, і щодо яких влада демонструє "жорстокі репресії" у вигдяді обшуків нв 15 хв. СБУшниками в шкарпетках.

В мережу злили переписку голови "Нафтогазу" Чернишева, з керівництвом Укргазовидобутку. З переписки видно, "Нафтогаз" накопичує борги по платежах. Експерти вже б'ють на сполох, такі дії завжди виникають перед банкрутством компанії.

Саме для цього потрібні всі ці "хто критикує владу - працює на Пуйла", "спершу переможіть, а потім критикуйте" та "у воюючій країні не може бути опозиції". От для цього руйнували корпоративне керівництво "Нафтогазу", а зараз садять Коболева, граючи на настроях плебса байками про мільйонні премії.

Просто нагадаю, за Порошенка Нафтогаз був прибутковий. До Порошенка був збитковим і після став. А за Порошенка давав прибуток. Державі.

Що з цим робити? Нараз - спостерігати. Як не гірко, але спершу треба відбитися від ворога зовнішнього. А потім поговоримо. Опозицію задавити, на щастя, владі не сила.