"Вони показали справжню суть своєї боротьби" - Mason Lemberg

"Вони показали справжню суть своєї боротьби" - Mason Lemberg

Змушений відкликати свій нічний текст про те, що цифри опитування які свідчать про відповідальність Зеленського за корупцію нічого не означають.

Як виявилось, означають.

Ці цифри підпалили сраки всім свиням народу і їх обслузі. Змусили їх задуматися над тим, що спокій і почьотна пенсія їм не світить, а навіть навпаки.

Причому підгоріли всі. І навряд чи можна було б придумати більш тупішого способу заперечення дійсності ніж однотипні одноклітинні маніпуляції всього без винятку "керівництва". Наголошую, так ("ви всьо врьоті, я вам нівєрю!!!") діяли не учні 3-Б класу, а дорослі чоловіки, які мали б нести відповідальність за державу.

Але найважливішим в цьому процесі був навіть не спосіб і масовість заперечення реальності, а те що цим самим вони показали справжню суть своєї боротьби.

Ви коли востаннє бачили щоб якісь події були прокоментовані всіма керівниками держави? Важливі події, трагічні події, смерті сотень людей обходяться без будь-яких коментарів. Бо їм пох.

Але на цифри опитування не відреагувати не змогли. От що їх болить насправді, за що вони "воюють".

В той час, коли для Перемоги потрібно йти всупереч суспільству і "підтримці", вони роблять все навпаки, бо єдине що їх цікавить ситуативні рейтинги.