"Вони відкривають внутрішній фронт, бо думають що перемогли" - Mason Lemberg

"Вони відкривають внутрішній фронт, бо думають що перемогли" - Mason Lemberg

Біда не в якихось показах медведчука, не в загрозі Порошенку. Взагалі не в цьому.

Біда в іншому. І це справжня біда, без перебільшень.

Біда в інституційній слабкості, яку не змінила навіть війна. Медведчук створив в Україні злочинну організацію, легалізував її, його легалізована злочинна організація зайшла в парламент на виборах 2019, його злочинна організація створила медіаімперію і просувала наративи агресора в голови українцям, його злочинна організація з початком війни, здебільшого, перетворилася на осередки колаборації.

Весь цей час, до війни, ні Медведчука, ні членів його злочинної організації ніхто не рухав, хоча дії багатьох були більш ніж антидержавними.

За цим всім стоять конкретні люди, які допомагали медведчуку, які й далі виступають проти України, корегують вогонь, постачають зброю в тили і тд.

Але ці люди СБУ не цікаві. незважаючи на війну. СБУ цікавить Порошенко. Знову. Хоч кожна адекватна людина розуміє, що ці всі свідчення - це лайно собаче.

І це біда. Але ще не вся.

Вся біда в тому, що що ці утрики, під час війни вирішили відкрити фронт всередині держави. Бо дуже багато проукраїнських людей, які зараз воюють, допомагають армії, і навіть підтримують владу оцими "давайте після війни" не готові миритися з цим фкфлом.

А їм наплювати. Вони відкривають внутрішній фронт, бо думають що перемогли.

Ні, ви сьогодні програли.