"Война старшая масть потому, что с ней нельзя порешать" - Кирилл Данильченко

"Война старшая масть потому, что с ней нельзя порешать" - Кирилл Данильченко

Тихонечко в лес уйти, дать немного денег, позвонить человечку, чтобы он подскочил. Как у нас привыкли.  

Это дарвиновский отбор, который наказывает здесь и сейчас.

Много где подобное видел в Украине. Бумажка на двери в бомбоубежище - ключ в комнате №, заяц в утке, стучите и вам откроют.

В сотнях этих библиотек и поликлиник сидят кенты и родственники их руководства, работают охранниками, чтобы за сон не дома получить 9 тысяч гривен.  

А в убежище ценное имущество, инвентарный номер такой-то, куда по помытому? Ну как можно поставить на охранную сигнализацию, вынести все, а укрытие оставить открытым на ночь?

Невозможно такое, вся сущность мелкого чиновника бюджетника закипает - как дядя Петя будет харчеваться? А если поймут, что можно убрать охранника, могут понять, что тут нас всех можно заменить девочкой с ноутбуком. Работает не трогай.

Написано перед Новым 2023 годом. Надо издать как сборник цитат Мао.

"Але неважливо, скільки бавовни розквітне в РФ, скільки РЛС і нових батарей постачить нам Захід – усе перехопити неможливо, як і нашими можливостями перетворити Росію на філію місячної бази.

Тому еволюціонувати доведеться в розосередження; у сховища; у будівельні норми, коли сховища з броньованими вікнами та потужними стінами обов'язкові на кожному поверсі; у систему оповіщення.

На вчора потрібні були рішення щодо цивільної оборони.

Місцевій владі треба менше фотографуватися з волонтерськими генераторами і більше рапортувати, що відновили радянське укриття, ось адреса.

Пункти незламності варто відкривати не у фоє шкіл, а в підвалах, роблячи там пункти обігріву, закуповуючи ємності для зберігання води, ховаючи там балони з газом для теплових гармат.

Реально готуватися до ударів.

Не чекайте на якесь постачання: ПРО, JDAM, літаки – і все вирішиться. Ми маємо цю хворобу з 2014 року.

Ура, «джавеліни», ура, «нептуни» та «гарпуни». Але це – просто цеглини наших Сил оборони.

Перемагає лише та система, яка працює. І її потрібно буде збудувати.

Зиму ми, як держава, переживемо, наша ППО зростатиме і залишиться однією з найсильніших у Східній Європі, РФ уже програла в тій війні, яку вони спланували.

Завдання стоїть пережити її особисто кожному з нас. Ракетна війна триватиме, але РФ не зможе виконати в ній свої завдання. Проте нам усім ще багато для цього належить зробити. Бережіть себе!".