"ВСЬО ІДЬОТ ПО П..." - Ria Colos

"ВСЬО ІДЬОТ ПО П..." - Ria Colos

- Бровь поднимем – и Украина поймёт всё! – гавкнув Соловйоб.

- Пластичний хірург налажав. Тра дорізати. – зрозуміла Україна.

Щороку традиційно пишу про парад на Грязній Площаді – що по ньому може прокульгати, пробздіти, втрачаючи деталі на ходу, чи то закоптити небо триколорною відрижкою. А зараз – Vсьо, ліміт кредита. Техніки йок. Дебілів (таких, щоб до людей випустити) майже катма. Літати ще трохи є чим, але нема кому. Отаке воно – взяти Київ за три дні. За три дні на болотах тільки щіііііі (повбивав би!) починають набувати вишуканого купажного букету «кислобздьох Х.О.».

Нє, їхні танки в натурі біля Києва – разом з чмонями та сухпаями з пізнього неоліту. Дизайнери «Лего» в шоці – а що, так можна було? Так нужно було. Є прикмета – якщо в танку коробочки для яєць замість динамічного захисту й табуретка для воділи, то яйця воділи прикрашатимуть кущі. А якщо ти целий_палковнік, то ніжку окремо поховають. Цілий, волаю.

Гостей не запрошуватимуть – кремлівський пролежень став парією навіть серед диктаторів. І сам буде далеко не торт після термінової операції. А може й буде, але не він. Отут реально а_какая_разніца. Все одно георгієвські стрічки вже нарізали й намилили, лівих фоток на лопати наліпили, сімдесятирічні бовдури медальки «За взяття Берліна» почепили, архіпопс Кірюха хмарки далекобійним кадилом розганяє... Ляпотааа!

Що по техніці? Упс. Вона нерівномірно фрагментована та отріцатєльно_функціональна. Замість бронемашин пустити автозаки. Скрепно, нє? Танки можна було б виліпити, але без підсанкційного німецького пластифікатора російський навоз – гівно без палочки. З картону й паперу теж хрін зробиш, бо з бумагой в странє напряжьонка. А Юнармія навіщо? Школоту одягти в хакі, на лоба – дуло з зеленої пластикової пляшки – і нехай раком тримають стрій на бруківці. Оркестр лабатиме «Дєрєвню дураков», бо всі більш-менш прийнятні марші та пісні – тирені.  

Тре щось рішать з особовим складом. Замість салдатіков можна пустити ветеранів попси – їм тепер все одно нема де їхати бабло рубати. На Захід не пустять, а місцеві лузери краще вкладуть гроші в цукор. Гламур змити, стрази віддати на ручку для зливу Скабеєвій, татухи замазати, пір'я засунути... а ні, не вийде, там вже плани захоплення Європи та російська економіка. Масовочні дірки завжди затикали бюджетниками. Вчительок перевдягти медсестрами. Старшокласниць – у солдаточок. Гадаю, мене підтримають силовики, що кришують секс-шопи. А щоб парадні коробки не виглядали вбого, лохів можна вишикувати піз... Zешкою та манд... пардон, Vешкою. OVZN – Окурок Вова За... втомив На... ну реально.

Це притомні люди святкують День Мертвих. А тут – патєрьнєт, хоч би відірвані голови замість капусти продавали. Долбінний_народ ставатиме в черги, бо ж ціна нижче і хрючево більш нажористе.

Якщо вже День Мертвих, то святкувати треба драйВова. Пропагандятлів вишикувати в коробки – гвардії_пріпадошних і дважди_ублюдошних. Нехай ці доходяги до Атлантики за тиждень вигукують щось життєстверджуюче, як то й годиться робити на Дні Мертвих.  

Военные преступники! Подойдём к Гааге с высокими трудовыми показателями!

Трёхсотые! Возьмём на себя повышенные обязательства оптимизироваться до двухсотых!

Мародёры! Увеличим грузоподъёмность! Обеспечим Почту России новыми рабочими местами!

Гражданское население! Утонем в своём говне и ненависти, шоб эта Америка знала!

Сотрудники мобильных крематориев! Уборочная – горячая пора! (Курва, отут сама б себе повбивала!)

Полутик-токеры, дон! Доведём напомаженность бородатости до ближневосточных стандартов, дон!

Солдатские мамки! Укрепляем патриотизм и повышаем сознательность! Оторванный сыночкин хрен вам на пропитое рыло, а не выплаты!

А з чим напєрєвєс підуть ґвалтиівники? В кращому випадку — з транспарантами «Так ана сама вінавата!» Вже всіх цих прокурорів ідентифіковано.

Крічалок можу підігнати – креативщики ж самі нічого вигадати не можуть.

Яхта первого лица – яхтуеннее дворца!

С дыркой старый туалет – наш на санкции ответ!

Мы в промышленности швейной – все на тяге диарейной!

Пусть заводы все заглохли, только б США подохли!

У хохлушки взял кольцо – вот и новое крыльцо!

Чтоб трусы вам присылали, надо новых чтоб рожали!

Без икон и старта нет – Маску-твиттеру ответ!

Дядьвовины животики – все в будущем двухсотики!

Господи, я ж у минулому житті займалася серйозними речами... Їдемо далі. До підніжжя Мавзолея кидатимуть поношену жіночу спідню білизну. Шкода, звичайно, але пріказ єсть пріказ. Для підсилення концепта випустять молодшу школу в пабєдобєсних костюмах «Магіла дєда». Аби змалечку звикали до землі.

От безссмертний полк буде агінь! Діди помолодшають. Так і уявляю собі маасквічку у віці, коли пластичний хірург мовчки повертає гроші, а в неї на лопаті дідо – Улууй Дорж Оол Церенбайсан, якому тупо вєчна_двадцать. Встид спитати, там хоч якась фсбшна паскуда навчить цьоцю вимовляти ФІО героїчного родича? Чи Улууй так і закінчить свій шлях неозвученим сміттям?    

Так, наче всіх прилаштувала.

Перемога – це процес. Він триватиме до того моменту, коли перемога стане фактом. Україна поступово й методично перемелює тисячі орків і пережовує тонни ворожої техніки. Весь цивілізований світ нам допомагає! Але процес здобуття перемоги – нешвидкий і недешевий.  

Немає нічого дорожчого за перемогу України! Ми переможемо, і кожна ваша копійчина наближує цей момент!

А що там царло триндітиме? Оголосить гру в мобілізашки? Прийме в свої паркінсонні обійми Придністров'я? Задере пенсійний вік до 85 рочків і скоротить термін вагітності у жінок до 5 місяців? Оголосить спецоперацію проти Фінляндії, Казахстана і... хай буде Монголії – просто до кучі, щоб усі вапщє ахуєлі? Яким же треба бути мурлом, аби вже пробуючи однією ногою температуру в пекельнім казані, намагатися туди затягти цілий світ! Може відкашлятись і оголосити війну Україні. Вангую – підуть меми з Гоцманом: «Та ти шо!»

Що б там не було, а в людську калюжу на Червоній Днощі треба щось... наповнити. Недаремно ж вони звуться «путінская пєрдікаль». Ефект від декларованого буде приблизно такий самий. Хай би старік Кабаєногіх прямо з площі забрав усіх росіян в той казан! Він вважав, що в нього договорняки... на верхнім поверсі, але щось пішло не так. Гундяєв йому нашепотів, що ХВ – то є Хвюрер Валодя. А вийшло як завжди.  

Справжньою окрасою параду став би лафет. Причому в разі заміни протухлого хуйла на дещо свіжіше нічого не зміниться. Москву як мочать всім світом, так і мочитимуть. Все ж іде по п... плану. Щоправда, план аврально підганяють під те, що відбувається. Що б там Моль не виголошував, стоячи на трибуні (а за нею – на дитячому стільчику), як вийшло, так і хотіли (с). От люлів саме такої конфігурації ми і планували вихопити в Україні та на світовій арені! От саме такої люті стидойобище ми й бачили в найвідвертіших снах! Уррррааааа!

Це все може мати місце, якщо хвюрера не знайдуть 8-го числа вранці атріцатєльна_живим з дулом в роті. Або не з дулом. І не в роті. КП – це нині не «К Пабєдє!» І навіть не «Камсамольская Правда». Це каддафізатор пневматичний. А КГБ – красивий георгієвський бантик – на ньому.

Курваген має бути зруйнований! Поборемо!