"Все сталося з точністю до навпаки" - Карл Волох

"Все сталося з точністю до навпаки" - Карл Волох

Пояснюючи, чому я так кардинально помилився з оцінкою готовності Путіна до широкомасштабної агресії, я завжди доводжу, що аналіз мій був абсолютно вірним (справдився він навіть із серйозним «перевиконанням»), а єдине, що я не взяв до уваги - що московський диктатор може настільки тупо помилитися.

Єдиний пункт, де мій розрахунок не справдився, це оцінка настроїв московитського народу. Я був упевнений, що кілька десятків тисяч трупів їхніх вояків у війні, котра не стосується захисту батьківщини (і взагалі не має раціональних причин) гарантовано знизять підтримку фюрера порівняно з довоєнною.

Як бачите, все сталося з точністю до навпаки. Тож я ще раз переконався, наскільки хибно підходити до оцінки московитів із загальнолюдськими критеріями цивілізованого суспільства. «Особєнная стать», курва!

П.С. Сподіваюся, папа Франциск і західні інтелектуали ще роз’яснять мені про благотворний вплив великої російської культури й християнства на мораль народу.

П.П.С. Про всяк випадок нагадаю: всі останні місяці перед війною я підкреслював, що не вірю, що ВВХ зробить таку фатальну помилку, але готуватися до вторгнення потрібно абсолютно серйозно