Все так і сталося

Все так і сталося

Тоді не підписав, хоч і хитався. Але ці хитання побачили всілякі кіссінджери, які почали свої проповіді компромісу.

І навіть Маск, який на першому емоційному пориві кинувся нас підтримувати, потім збився на всю цю фігню з компромісом.

Добре, що потім Вова провів зміну луку, відростив 12-місячну 3-денну щетину, надягнув вираз зосередженої рішучості на обличчя і заборонив собі переговори з путіним.

Герой в західній культурі має бути героєм безкомпромісним. Так Захід вихований.

Генерал Муженко в інтерв'ю каже, що Залужний в квітні сказав йому, що пряма вказівка Зеленського - щоб Муженко покинув командний пункт.

Просто уявіть рівень цієї ницості.

Навіть під час вторгнення, коли ціна - знищення країни, коли всіх нас ворог міг повбивати, ця істота виганяє від прийняття рішень єдиного генерала в країні, який мав безцінний досвід керування армійською групою в 2014-15 років в умовах швидкоплинних бойових дій з маневруванням величезної маси військ на сотнях кілометрів. Досвід, який відрізняється від всього того, що отримали інші наші офіцери і генерали, в тому числі, за всієї поваги, генерал Залужний, які здобували командний досвід вже у бойових діях позиційної війни 2015-22 років.

Муженко ще в 2017 провів стратегічну командно-штабну гру з моделюванням всього того, що потім орки зробили в 2022 році. Він вже тоді відпрацьовував наші дії у відповідь. І ще тоді, я пам'ятаю, ЗСУ відпрацьовували швидкі перекидання бригад на сотні км між напрямами ворожих ударів.

Це безцінний досвід для стратегічного командування.

І такого офіцера Зеленський наказує викинути з командного пункту. Людські жертви? Та насрать.

Просто пздць і позорище.

Джон Сміт