"Вся правда про козні Порошенка" - Олександр Дедюхін

"Вся правда про козні Порошенка" - Олександр Дедюхін

Я ж обіцяв вам викласти всю правду про козні Порошенка, про те, як барига поїхав на справжній, а не бутафорський фронт і повіз необхідне обладнання. І все це, безумовно, виключно для того, щоби ще більше принизити Приниженя.

Виявилося, що от прям ВСЮ ПРАВДУ я вам розповісти не можу. Не можу показати всіх фоток, котрі в мене є, особливо тих, на котрих видно обличчя наших воїнів, не можу показати фотки із краєвидами Донбасу з окопів, бо це привʼязка до місцевості. Не можу показати та розповісти про всю «внутрішню кухню» візиту.

Але і того, що вам скажу, буде достатньо. Для того, щоби тим, кому Порошенко — Президент стало ще раз не соромно від того, що ми його підтримували всі ці останні роки, разом з ним захищаючи Україну на всіх фронтах, разом з ним стискаючись від болю за нею і разом з ним надихаючись її майбутнім, актуалізовуючи віру в неї.

Не секрет, що багато в кого з нас вже опустилися руки. Але тільки не в нього. Він особисто поїхав «на нуль», не для того, щоби сховатися від ще одного безглуздого допиту, не для фоток, не для галочки «а я там був», а тому, що він прагне особисто вникати в кожну справу, бачити як працює система у польових умовах і дізнатися наскільки РЕАЛЬНО знизився ризик після встановлення купленою ним системи безпеки. Бо життя людей для Петра Олексійовича — це не пустий звук. І це не остання система безпеки, котру він планує встановити.

Так, він про це розповідає, бо це підіймає дух з нашого боку, і бентежить агресора. Так, про це необхідно розповідати, бо це викликає почуття співучасті та надихає нас. І так, про такі речі необхідно розповідати, бо таємно робляться лише діла диявола та западло, а про справи Божі треба сповіщати — так нас вчить Біблія. Берегти життя людей, а цим і займається Порох — є справа Божа.

Тепер про технічний момент. Що ж такого Порошенко купив, привіз на нуль і воно вже там зараз встановлене. Це девʼять спостережних систем, котрі будуть звʼязані в одну на позиціях цілого батальйону і дозволять відстежити кожен рух з «того боку» і не дадуть можливості російським снайперам безкарно вести вогонь по нашим бійцям.

Дуже важливо, що це ще не «одноразова акція» від Порошенка. Робота продовжується. Цю систему планується розширити.

І ось тут, якби Зеленський був не лохом, він би обовʼязково захотів би довести, що він краще за Прошенка. Він би таким самим обладнанням забезпечив цілу бригаду. Але ні, уклоніст, поки Гетьман буде піклуватися про забезпечення контрснайперським обладнанням бригади, буде телефонувати у істериці Баканову та вимагати нових повісток до СБУ.

Ну і клубника. Просто Олексійович не може приїхати з порожніми руками. Ягода — це вияв батьківської турботи про кожного бійця. В справжніх окопах, для справжніх бійців має бути справжня радість і смакота. Як без цього?