"Я в шоці з цих уродів" - Джон Сміт

"Я в шоці з цих уродів" - Джон Сміт

Це якийсь дикий пздць. Коля Каклєта прямо в залі парламенту підрізає чужий смартфон як в роки юності. Перед цим присвячує довгий гнівний спіч нардепу Гончаренко, депутати замість державних справ це слухають, як той десять років тому був поганим, як він був депутатом від партії регіонів, довго і нудно під їх улюлюканьє зачитує сторінку з Вікіпедії, як той в Одесі захищав російську мову.

Я в шоці з цих уродів.

При цьому за півметра від додіка в цей момент стоїть радісний досі непосажений Євгєній Шевченко, активний українофоб і зрадник, який їздив в Казахстан підтримувати російські війська не 10 років тому, а за місяць до вторгнення, а за тиждень до вторгнення закликав Зеленського "використати вдалий досвід утоплення протестів у крові і звернутися за допомогою до ОДКБ", щоб втопити у крові вже "Стерненка і Порошенка, якщо оні вийдут с протєстамі".

В кінці Коля Каклєта закликав Порошенка вигнати Гончаренка зі своєї фракції, а потім вихопив телефон Гончаренка і десь сховав.

Це просто якась фантасмагорія на рівні стрибків Саакашвалі по дахам, тільки вже у Верховній раді і з душком погано прихованої психопатії.

В кінці радісні хрюки і візгі слуг, в яких тонуть такі ж хрюки "голови парламенту", який замість це зупинити, теж щось кричить Гончаренкові.

Слугам насрать на 52 вбитих людей у Грозі і що нікому ці суперечки зараз нафіг не потрібні.

Вони сміються, вони веселі, рум'яні і вгодовані.

Ах да. Все це шоу слуги влаштували, бо їх закликали відреагувати на побиття бійця ЗСУ іншою двоголовою свинею по клічці "дмітрук і куніцкій".