"Як кепсько суміщаються військова служба та дрібний підробіток" - Віктор Трегубов

"Як кепсько суміщаються військова служба та дрібний підробіток" - Віктор Трегубов

"В українському інформаційному просторі в останні дні поширюється інформація про нібито плани ворога атакувати Україну ударним угрупованням рф та рб з боку північних кордонів України наприкінці листопада."

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МО).

«Дана інформація підсилюється анонімними «вкидами» про масовану ракетно-авіаційну атаку, яка передуватиме такому вторгненню», – додали у розвідці.

За її даними, подібна інформація не відповідає дійсності.

«Мета такої інформаційної спецоперації – спровокувати Україну перекинути значну частину війська до кордону з білоруссю, аби послабити наступальний потенціал Збройних Сил на сході та півдні України, а заразом показати білорусам нібито наміри нашої держави атакувати територію білорусі, тим самим провокуючи білорусів вступити у війну», – пояснили в ГУР.

Крім того, такі повідомлення мають на меті посіяти паніку серед українського суспільства і є частиною ворожих іноформаційно-психологічних спецоперацій.

Зазначається, що спершу в подібних повідомленнях вказувалася дата можливого «вторгнення» 25-28 листопада, а за кілька годин дата «вторгнення» змістилася на 28-29 листопада».

«Закликаємо громадян не піддаватися на ворожі провокації та довіряти лише офіційним джерелам інформації. Наголошуємо, що Сили оборони України забезпечують надійний захист наших північних кордонів та готові в будь-який момент відбити атаку ворога.

Крім того, повідомляємо, що за даними розвідки наразі на території Білорусі відсутнє ударне угруповання, яке може виконати подібні задачі», – закликали у розвідці."

Бачиш, Кирило, як кепсько суміщаються військова служба та дрібний підробіток.