"Як в Німеччині ляльки з театру путіна знову вийшли на сцену" - Олена Степова

"Як в Німеччині ляльки з театру путіна знову вийшли на сцену" - Олена Степова

Без здивування, але з цікавістю спостерігаю за драматичними подіями, що сколихнули усю Німеччину.

Без здивування, бо те, що там відбувається, прогнозовано та очікувано ось саме у Німеччині, бо там, де гроші росії, де заграють з тираном, де намагаються з любов’ю та відданістю дивитися у очі «містеру пу», там завжди буде зрада, імперіалізм, шовінізм, схиблене лівацтво, нацизм, перевороти, громадянська війна та анексія країни росією.

З цікавістю — хай вибачать мене моралісти та політологи – але мені дійсно цікавий перебіг подій, з огляду на те, що Німеччина, визнає вона це чи ні, є постколоніальною країною, яка досі знаходиться під впливом колоніста — росії. А ще пам’ятаю відношення Німеччини до подій в Україні, і як важко було нам довести, що росія — терорист, а ми — жертва терору.

Що ж, як ви здогадалися, я зацікавлено спостерігаю за німецьким детективом про державну зраду з планами на захоплення влади, відбудову монаршої імперії та інші цікаві речі, які, впевнена, ще стануть основою не одного серіалу про шпигунів та розвідників, відбудову рейху та послідовників імперо-гітлерізму. Сюжет дуже цікавий.

Нагадаю перебіг подій: 7 грудня 2022 року у Німеччині одночасно відбулися обшуки в понад 150 об’єктах нерухомості в 11 федеральних землях ФРН, Австрії та Італії, було затримано понад 100 осіб підозрюваних у підготовці державного перевороту, серед котрих очікувано є громадянка рф.

Затримано членів групи заколотників, серед яких були діючи офіцери спецпідрозділів Бундесверу та поліції, які планували проникнути до Бундестагу і захопити в заручники депутатів і членів федерального уряду, захопити владу та поставити на чолі нового «рейху» принца Генріха ХІІІ.

Так, як у кіно, прямо трилер та детектив сучасного жанру, однак, це дійсність.

В цьому заколоті стільки цікавого, що нам варто роздивитися його з позиції вивчення, стримуючі емоції.

Тому, досліджуючи інформацію стосовно цього заколоту та його учасників, я вирішила, що варто поділитися з читачами своїми спостереженнями, бо все так схоже, то спостерігаю з ноткою дежавю.

Ну, по-перше, той факт, що така ситуація має місце у Європі, каже про те, що політичний фронт-найслабкіший, не укріплений й багато країн навіть не здогадуються про «політичні бомби», які закладено всередині їх країн.

Політики мають манію величі, фобії, нарцисізм, продають, зраджують, то політика, це просто ринок, де можна купити за бажанням людину, партію, країну. Тому політичний фронт існує навіть там, де не стріляють, поки що не стріляють. Бо, такі реалії сьогодення, що зараз війна та анексія починаються не з пострілів, це вже вчорашній день, а саме з політичної окупації країни.

Спочатку країна-агресор, країна-окупант робить усе, щоб перемогти на політичному фронті: купує політиків, депутатів, парламенти, ЗМІ, робить усе, щоб на виборах переміг чи «переміг» їх ставленик, тобто вовк у овечій шкурі.

Дуже цінно, щоб «підсадна качка», тобто політик, який повністю керований країною-агресором, переміг демократичним шляхом, був обраний народом, щоб ніхто не міг сказати, що це заколот й захоплення влади.

Демократія, як ключ до захоплення країни, колись це будуть вивчати майбутні політологи, поки що це страшне й не зрозуміле відкриття для світу.

Ось в такі ігри грала росія вкладаючи кошти у тисячі політиків в різних країнах світу, створюючи своє лобі, яке голосувало проти інтересів країна в інтересах росії (наприклад, будівництво, фінансування, політичні рішення, екологічні рішення), запускаючи у тіло країни вірус, щоб поступово знищити чи ослабити її.

Тому ситуація з заколотом «рейх бюргерів» у Німеччині не остання. Незабаром підтягнуться й інші країни, де росія зростила своїх ляльок.

Ці заколоти, таємні клани,таємні «рейхи» це плата країн за політику підлабузників, які загравали з кремлем, брали гроші, продавали таємниці своїх країн в обмін на ілюзію влади, яку їм обіцяли ляльководи.

Що ж, маємо визнати, що росія увесь цей час була на крок попереду, й тихою сапою окупувала багато країн. Ця тиха повзуча окупація, ще не одноразово відгукнеться луною таємних груп «революціонерів» там, де люди навіть не здогадуються про небезпеку.

Якщо ми препаруємо кожного з «степашок» чи «філь» кремля, — я маю на увазі цих створених кремлем ляльок,- кожного з заколотників, усі ці таємні клани та ордени «пріорату сіону» ми обов,язково вийдемо на росію.

Що-що, а таємні оборудки, це їх козирна гра.

Якщо подивитися, хто й як планував держпереворот у Німеччині, то з усіх оцих «рейхсбюргерів» впаде напускне європейство й під краваткою цивілізованої людини ми побачимо гомо-советикуса, який діє за російсько-радянською калькою.

А ще, що ось саме цікаве, то оцей німецький «бюргер рейх» дуже схожий на початок окупації України й створення ОРДЛО.

От дивіться. Серед змовників є колишні та діючи військові Бундесверу, багато хто з них був завербований росією ще за часи ГДР.

На часи окупації Криму та окремих частин Луганської та Донецької області на бік росії перейшло понад 90% працівників міліції.

Ось дивіться, якщо ви шукаєте відповідь на питання, «хто здав Крим» чи «чому не воювали за Крим», я раджу подивитися статистику. У 2014-му році під час анексії не зрадили своїй країні в Криму:

Державної прикордонної служби України з 1 тисячі 870-ти — лише 519 (29,7 %);

ЗСУ — з 13 тисяч 468 солдат і офіцерів ЗСУ — лише 3 990 (29,6 %);

СБУ — з 2 тисяч 240 — лише 242 (10,8 %);

Управління державної охорони – з 527-и — лише 20… (менше 4 %);

МВС – з 10 тисяч 936-и — лише 88 (0,8 %).

Якій відсоток був на Донбасі? Майже такий самий! Розумієте це? Тобто майже усі прикордонники Сходу, міліція, СБУ Луганської та Донецької областей… Який міг бути результат початку війни, тільки такий, який є. Плануючи другу хвилю окупації, росія робила ставки на те, що по всі Україні вона знайде великий відсоток зрадників, які її підтримають, варто кремлю зробити шаг у перед. Ці висновки було –слава богу, що вони були хибні- зроблено кремлем після споглядання за розвитком подій у ОРДЛО та Криму, де швидка окупація відбулась тільки й завдяки великої кількості колаборантів-зрадників.

Чи міг би бути такий результат підтримки заколотників у Німеччині, я не знаю. Навряд чи. Там не було достатнього впливу телебачення росії, та й український постколоніальний синдром дуже відрізняється від німецького, бо ж Україна була уся колонією росії, а Німеччина тільки в частині ГДР. Тому, там меншій відсоток імперства,шовінізму та бажання повернути часи «величі рейху».

Серед затриманий депутати Бундестагу, ексдепутатка ультраправої партії Альтернатива для Німеччини й навіть громадянин Росії.

Ну, це взагалі вже гра крапленими картами, тобто неприкрита гра росії на німецькому полі.

Альтернатива для Німеччини за підсумками виборів 24 вересня 2017 стала третьою за чисельністю партією в Бундестазі,це дуже підтримуємо німцями націоналістична, правопопулістська та євро скептична партія. Тобто гасла «Німеччина для німців», відвертий роялізм «за царя та отечество», проти ЕС та євроінтеграції країни.

Боже, які знайомі для українців речі. Ми ж це проходили у 2014-му, коли кримчанам та донбасянам обіцяли нового царя та отечество, владу народу, забрати й розділити, народні суди, народне право вирішувати долю ворогів цього народу та, що головне, дати право народу самим визначати хто їх вороги.

То, кожне планування заколоту –якщо це планує росія- не можливе без залучання певної кількості військових та силових структур, а також певної кількості «дворянства». Бо саме так прийшов до влади ленін, а потім путін, тому вони просто відтворюють вже вивчену до останнього розділового знаку програму «великої жовтневої революції»:

-розділяй та володуй, вбий сумніви між громадянами

— підігрівай особисті таємні мрії про велич тих, хто має статки одночасно з тими, хто хоче з «грязі у князі»

— тероризуй населення тими ж самими силовиками, щоб страх сковував

— займайся популізмом, обіцяй усім усе, навіть, якщо ці обіцянки взаємовиключні

— створюй зовнішніх ворогів та перекладай на них усі негаразди, створюй внутрішніх ворогів та перекладай на них усі негаразди

— підігрівай у людях шовінізм, нацизм, велич нової арійської раси», заздрість, жагу крові, жагу величі, щоб кожен мріяв про те, як він затвердиться у суспільстві, коли отримає владу, зброю, можливості.

Ось, дивіться, на росії дуже розвинений імперіалізм, більша частина росіян мріють про повернення «доброго царя Миколи», щоб росія стала монархічною державою. Чомусь робітничий клас росії покладає зростання свого добробуту на монарха, нового чи спадкоємця –хоча звідки йому взятися, коли вбито усю династію Романових, але то таке,-хоча у 1917-му році без моральних коливань вбив цю саму монархію, прагнучи свободи та покладаючи надію на зростання свого добробуту саме з отриманою від монархії свободи та заходженням у такий омріяний комунізм.

При окупації Криму пропаганда спиралася саме на те, що цар Микола та династія Романових тривалий час перебувала у своїх резиденціях у Криму, тому «Крим російський».

Взагалі у Криму, навіть за часи Незалежності України підтримувався та зростав культ монархістів, а усі туристичні маршрути та події Криму були пов,язані з царською родиною та мріями росіян про повернення монархії.

Тому там заколотники були ось з когорти тих, хто мріяв «Крим повертається у росію, а на росію повертається цар», й кожному з тих, хто у цьому допоможе «росія у путін дасть», тобто нагородить, виконає бажання та мрії.

В ОРДЛО дуже важко було людям продати ідею про відновлення монархії, це там не заходило, як не намагалися. Тому там для пропаганди та обіцянь нагород заколотникам були використані інші наративи «повернення до срср».

Тобто одним пообіцяли повернення царя, другим повернення срср, який вбивав царів. Й усе спрацювало.

У 2014-му році, коли в ОРДЛО почали їхати так звані добровольці з росії, в основному це були «козаки» «все великого військо донського», якісь утворені на росії добровольчі батальйони, усі вони мали прапори «за царя та отечество», з символікою двору Романових, які підіймали разом з прапорами «за сталіна», «переходное трудовое знамя», тобто серп й молот разом з «шапкою мономаха». Це був абсурд, але це йшло виключно з росії.

Дуже дивно було спостерігати сучасних «віконтів», «графів», «князів», які їхали з росії на Донбас «звільняти робочий клас Донбасу від київського терору».

У перші роки існування ОРДЛО серед місцевої «еліти» теж поширилися захоплення «дворянством». Тут почали за гроші видавати геральдичні документи, що підтверджують наявність у «князя Гончарова» його «дворянської крові». Я знаю, про наявність таких «дворянський» документів, у Плотницького, Пасечника, Захарченко, Пушиліна та інших.

ОРДЛО царя не обіцяли, а за відсутності монарших ідей, їм пообіцяли робітничо-революційні: забрати у багатих, роздати все бідним, вбити усіх багатих, забрати фабрики й заводи й зробити їх державними, зробити усіх «бідних» багатими, зробити «справедливі закони для бідних», щоб ніколи суд не вигравав багатий та інші популістичні лівацькі гасла. Ось це зайшло. З монарших історій тут залишили лише «Донбас створила Єкатерина Велика, тому це росія». Так, як люди тут ніколи не цікавилися історією, а сама історія краю була знищена за часи розбудови шахт, то ніхто й не шукав історичної правди, людям сподобався варіант «дике поле яке велика цариця зробила промисловим регіоном».

То ж, бачите, усе як я писала вище. Створюючи таємні ордени й клани, ляльководи з кремля дають кожному їх роль та сценарій, який би задовольнив мрії та бажання певної групи людей та мотивував би їх до заколоту, державної зради та війни за свої ідеї.

У Німеччині все проходило так само. Ідеологія «рейхсбюргерів», це та ж сама «за царя та отечество», але цар має іншу династичну групу, німецьку, звісно ж. Але ось тут, як й на росії та в ОРДЛО згруповано казна що в казна куди, тобто у Німеччині хотіли відновити «другий рейх», на чолі з монархом Генріхом.

Прихильники «Другого Рейху» вважають, що він продовжує існувати (на будь який смак) або в межах Німецької імперії (для одних), або в кордонах 1937 року, до аншлюсу Австрії та проголошення Адольфом Гітлером Третього Рейху (для пооцінувачив цієї теорії).

Як явище, навряд чи це можна назвати громадянським рухом, хоча, мабуть й це є, бо ж велика кількість громадян Німеччині підтримують ці ідеї , «рехсбюргери» з,явилися у 1980-році, тобто у колисці впливу на ГДР росії. Але ось саме набрали кількість поплічників та отримали потужню підтримку соціуму у 2010–2013 роках, бо саме у цей час у Німеччині росія протискала «Північний потік-2» й використовувала усі заходи впливу на утворення міцного лоббі.

Гра на історичній площини. Знову нам це не здається дивним, бо дуже знаймо. Саме такі наративи використовувала росії при анексії Криму та окупації України.

Оці німецькі ультраправі монархісти з «другого рейху» заперечують існування ФРН, як законної та суверенної держави та мріють по відновлення кордонів, влади з надцятого року від пришестя Христа.

Ну, про те, що росія не визнає кордони України, ми вже наслухалися, але ж, рсоія не визнає й свої кордони, бо «там, где русские там и россия», тому вони вже й самі заплуталися, що таке «росія», де її кордони, яке вона має відношення до російської федерації та московії, московського улусу Золотої Орди чи царської росії, бо ж кордони кожного суб’єкту на той історичний час, були різні.

Але, я б ось тут хотіла зауважити, що придивіться до сусідів, чи не є навколо вас люди, носії таких ідей, як «я не визнаю Україну, як зареєстровану державу, це комерційна держава», «я не визнаю законів України, бо мені подобаються закони срср чи УРСР». Ці ігри росія запускала у нас під різними типами громадської думки чи громадських організацій, які доводили, що в нас не існує армії, податкової, законів й навіть грошей й кожен громадянин України має право на свою податкову, свою печатку, свої гроші.

«Простий нарід», тобто пересічні «громадяни «другого рейху»» ведуть себе показово й зухвало, бо зазвичай відмовляються сплачувати податки, штрафи, виконувати судові накази та рішення, поважати право власності інших громадян.

На тлі цього вони, як правило, здійснюють тисячі кримінальних злочинів, бо ж зневажають, як закони моралі, суспільства, країни та особистий простір людини, корегуючи усе під свої «правила», точку зору та мораль.

Дивлюся ви впізнали «простий нарід» як росії та к й Донбасу, чи навіть гомо-советікуси, які ще чекають на поновлення влади комуністів на теренах України.

Ось бачите, скільки цікавого та поєднаного у темі окупації росією України, підготовки до окупації та заколотниками у Німеччині. На усіх один сценарист, як-то кажуть, «карабас барабас, володар лялькового театру» у нас у кремлі.

Порівняли?-так, це воно «Донбас це історична земля росії, бо катерина будувала заводи та шахти», «Одеса це росії, бо катерина», «Харков це росія, бо іконно русская земля», «Україна ніколи не існувала», «Україну заснував ленін»… Кордони України росія не визнає й не визнавала, як й саму історію України.

Що ж, йдемо далі. Як відкрито кажуть про це ЗМІ Німеччині, у коло «громадян другого рейху» входило велика кількість різних сектантів, представників різних духовних конфесій, а що ще цікавіше, то прихильниками «другого рейху», які входили до кола заколотників, булим маги, езотерики, екстрасенси, пооцінювачи таємних мрій гітлера про Шамбалу та проекту «Аненербе».

Взагалі містичний окультизм, фішка, манія й повний здвиг на цій темі гітлера ми можемо побачити… так, у путіна.

Містицизмом наповненій теми монархізму росії, де сотня езотериків живе тільки за рахунок того, що періодично «виходять на зв,язок з царем» та віщає від його волі. Та й сама росія повністю схиблена на бабках ворожках, шаманах, екстрасенсах, магах.

Це ми бачили й на війні, коли на фронт привозять шаманів й молитовні юрти, військові проводять обряди жертвоприношення у храмі війни, тай мавзолей леніна, це зіккурат, повністю сатанинське утворення, яке пов,язують з відтворенням там ритуалів по спілкуванню з царем темряви.

Містицизм на росії набув широкого, навіть побутового поширення, у 1990-ті роки, коли не було медицини, ліків, то людей лікувати ворожки та Чумак з Кашпировським. Скажемо так, в цей час містицизм, ідеї Блаватської, Рериха, езотеризм та інші потойбічні «науки» вийшли на коло широкого споживання, але все своє життя росія є країною, де люди виберуть звернутися до ворожки, а не до лікаря.

Містицизмом хворіли ленін та сталін, усі посадовці-партійці-комуністи, які не відмовляли собі у проведенні обрядів на посилення влади, захист від «дурного ока» та інше.

Подивіться, скільки на росії йде передач за участю «екстрасенсів» у які люди вірять. А сервіс «ворожка по телефону». А соцмережі, які захлинаються «нужен заговор для…от…», «ищу відьму», оголошеннями «потомственная гадалка-таролог-экстрасенс-ясновидящая Яснозора Межгалактическая окажет услуги», а оці усі ниточки на руці, магнетичне каміння у кармані мобілізованих росіян та інші обереги…

Чим нижче розвиток людини тим вище її попит на таємні знання, що можуть допомогти швидко й без особистих навантажень «по щучьему велению, по моему хотению» й ось руський ванько вже олігарх, а його вороги-сусіди чи рідня вже вмирає від порчі.

Ні, хай собі та магія існує, ніхто ж не заперечує, але або хрестик зніміть, скрепні та православні, або вже шаманьте свої жертвоприношення й їжте людську плоть собі на утіху.

Бо, як подивися на усіх цих «православная, экстрасенс, психолог,вооцерквленная гадалка», то чомусь починаєш любити святу інквізицію.

Ось цим Донбас отруїли задовго до війни й багато чиновників з луганщини їздили до усіляких магів у Ростовську область, щоб отримати амулети й обереги від перевірок СБУ, прокуратури чи скарг громадян.

Читати про те, як «рейсхбюргери» проводили спіритичні сеанси з монархами, отримували від потойбічна рекомендації про заколот та перевіряли людей на лояльність другому рейху за допомогою езотериків, це дійсно цікаво, бо це кристальна росія, кристальний рейх гітлера, початок ОРДЛО.

Боротьба за демократію, лібералізм та свободу людини. Звісно ж під такими лозунгами йдуть усі заколоти проти визнаних та демократично утворених законодавчих органів та влади країни. Ну, це завжди красиво, якщо ще й у виконанні монархістів, ультралівих, ультраправих чи навіть демократів-езотериків.

Тут все легко з часів карло-марксизма-ленінізма: росія маленька країна яку оточюють вороги.

Поставте замість «росії» назву будь якої країни, й у вас є «право» на зміну влади на нового царя.

Тому ось нам росія увесь час намагається розповісти про те, що кожен з обраних у нас Президентів є нелегітимним, а насправді ми під «зовнішнім управлінням». Не повірите, але «громадяни третього рейху» теж кричать про те, що демократії й лібералізму у Німеччини малувато, тому що все це ширма, насправді…так-так, зовнішне управління, рептілоїди, всюди вороги, в апаснасті!

Там, де сказано слово «вороги» один раз, там воно буде бігати луною поміж людей, бо це ж така гарна гра «знайди ворога собі й покарай». Тому одразу за зовнішніми ворогами у країни з’являються внутрішні.

Люди починають писати доноси, полювати на відьом, ворогів «рейху», «ворогів простого нарада», «ворогів Христа», «ворогів тайного ордену»…

Кожен поважаючий себе заколотник-революціонер має список ворогів. Кожен заколотник-революціонер, мріє, як візьме зброю та знищить усіх ворогів, куди кожен записує усіх, хто йому не до вподоби з різних особистих причин: жінка, що не відповіла на залицяння, коханец-коханка, сусіди, родичі, конкуренти по роботі чи бізнесу, колеги по роботі, яких частіше хвалять чи премірують… Список ворогів безкінечний, ось саме це й приваблює революціонерів.

В ОРДЛО найперше що люди зробили, це почали складати списки «укропов», «корректировщиков ВСУ», «правосеков» та інших. Однак чомусь у списки потрапляли їх особисті «вороги», родичі, сусіди, знайомі, з якими вони хотіли розібратися, помститися, чи просто відібрати у них їх майно.

Не виключення й «громадяни другого рейху», яких затримали у Німеччині, бо сценарист один й той самий, тому в одного з обвинувачених знайшли список із 18 «ворогів», до якого увійшли високопоставлені політики та журналісти.

Що ж, нам своє робити, громадянам Німеччині своє. Думаю, висновки вони зроблять. Ми вже пройшли цей шлях, але час від часу знаходимо у собі ось ці ракові пухлини, що ніяк не загоюються, бо росія це дійсно отрута.

Що ж, цікава вистава лялькового театру «містера пу», в яку намагалися втягнути цілу країну, решт в решт, закінчилася тим, чим мала, аплодисментів не буде. Будуть карні справи. Не буде усвідомлення чи каяття від «громадян другого рейху» чи «народу бамбасу» чи громадян росії, бо імперство, нацизм, рашизм та шовінізм, це найгірші гріхи людства.