"Якій ще сигнал треба помітити?" - Арсен Зекиров

"Якій ще сигнал треба помітити?" - Арсен Зекиров

Сьогодні раптом побачив цей допис. Людина яка отримала звання з рук Залужного, пише про суспільство, яке на його думку, бажає смерті захисникам.


Я не знаю звідки в нього таке ставлення до суспільства, але я жодного разу, після початку вторгнення не чув нічого з того, про що він пише. Навіть люди, які колись сміялися з "путін нападе", сьогодні з повагою ставляться до будь кого в формі. Це справді мене вразило вже давно, бо я звернув на це увагу.

Спробуєте згадати самі будь-який випадок поганого ставлення, і я впевнений що 99 відсотків з вас не зможе стверджувати що був свідком, та бачив чи чув це особисто.

Більшість з нас навпаки можуть розповісти багато прикладів допомоги пораненим, допомоги діючим військовим, всі ці мільйони гривень які збираються волонтерами. Це пряме підтвердження поваги до військових. Але полковник, якій отримав дострокове звання з рук Головнокомандувача ЗСУ, вважає що нас немає, що ми всі мріємо про іх зникнення.

Навіщо він це робить, я не можу зрозуміти...

Хочу додати, що Гром мав би написати не про суспільство, якому плювати на захисників. Він мав би написати що плювати на захисників, особисто зеленскому та його монобільшисти. Бо це вони залишають поранених воїнів без грошей, змушуючи жити на 500 чи 700 грн. І це мало б викликати його обурення. Але він замінив владу - суспільством. І це дуже образливо, бо це не правда. А правду він сказати боїться. Цю правду кажемо ми з вами, бо нам не плювати на воїнів. Але кому це цікаво, бо нас вже маргіналізували.

Відмова зеленского від НАТО, це пряма вимога путіна. І він ії виконує не дивлячись на кількість вбитих та закатованих свинособаками українців.

Результатом цього кількість жертв може стати ще більше, але йому байдуже, бо він виконує все про що мріє свнсбка.

Тому коли кажуть що його хочуть вбити росіяне, мене смішно. Вони йому героя росіі мають дати, за те що отримали все про що мріють. Бо остання мрія в них, це завадити нам стати частиною альянсу.

Всі хто зараз створив йому теплу ванну, мають розуміти що розділяють з ним частину відповідальності. Ніякого виправдання не буде. Навіть ті хто воював, але підтримав слуг катів України, ніколи не зможуть виправдати себе.

Бог дав людини розум, але разом з нім требує використовувати його на благо. Ні для того щоб користуватися нім для виправдання вбивць та іх посібників.

А ще цікаво які саме сигнали чекає цей зелений путі насос від НАТО? Тобто які сигнали він може взагалі побачити?

Бо я пам'ятаю як йому особисто, голова ЦРУ показує мапи майбутнього вторгнення псячой орди, а це виявилося був недостатній сигнал, побачивши якій він знову полетів бухати з ермаком до Буковелю.

То якій зараз сигнал він готовий помітити? Наскільки він має бути чітким, щоб блазень нарешті зрозумів що ось воно, сигналять? Бо я наприклад бачу безліч сигналів від НАТО, а він виявляється ніх¥я не бачить?

Може йому окуляри треба купити?

Справа не в тому що хтось вірить путіну, коли він там махає папіром з Стамбульського сходняка партнерів малоросів.

Справа в тому, що він цім папіром не махав до цього дня. Чого він чекав, якщо в нього був такий "козир"? Чому не почав махати одразу в березні чи квітні 2022 року?

Бо те що в нього справжні папір, а не якась там провокація, підтверджують ті хто брав участь в переговорах, тобто арахамія та подоляк. Бо вони одразу вийшли на брифінг та зафіксували свої пропозиції мединскому, якій мав передати все своєму господарю в кремлі, а той мав погодитися. І це не моя вигадка, це вони таке кажуть, подивиться брифинг.

Там вони кажуть не тільки що запропоновано, а що це саме наши пропозиції. Тобто навіть не вимоги свнсбк.

А там капітуляція в чистому вигляді. І позаблоковий статус, і Крим за дужки, і не розміщувати війска на своїй території. Все те, заради чого путін розпочав вторгнення, вони привезли йому в Стамбул, і самі розповіли нам.

Тоді було обурення з таких пропозицій, і вони його не підписали. А зараз в путіна вже немає часу чекати. От він і маше зеленими обіцянками. А ці обіцянки, зеля досі намагається виконати, коли відмовляється їхати на саміт, та краде сракою щоб не взяли в НАТО.