"Як зручно співчувати, допоки рідні березки цілі..." - Олена Кудренко

"Як зручно співчувати, допоки рідні березки цілі..." - Олена Кудренко

Співчувати Україні дуже зручно, коли вона - вічна жертва. Ти за рахунок неї можеш тішити своє російське самолюбство, маєш теми для підкастів на Ютубі, вважаєшся експертом того й іншого.

Допоки Україна не починає методично та виважено виходити за рамки поводження простої жертви. Це я про Латиніну, якій не такі "криваві рейди РДК". А якби саме Україна була причетна до теракту в Крокусі - то це була би катастрофа. Для України.

Угу.

В той же час росія не тільки підійшла до краю пропасті - вона в неї влетіла головою вниз та довбанулася мордою.

За попередній рік кількість кримінальних справ на росії "про запобігання терактів" стала рекордною. Але це ніяк не допомогло цим терактам запобігти. Тільки за основною статтею про теракт (205 КК) в 2023 році в російські суди передали 134 справи, і це в три рази більше, ніж на рік раніше.

Росіяни кричать до влади, щоб їх популяцію захистили, бо діти мігрантів окупували російські школи. Російській владі настільки потрібно вирішувати проблеми з демографією, що вона відміняє екзамени з російської мови для дітей мігрантів, бо нехай школи підлаштовуються. А не мігранти - під школи.

Наші, "простигосподі", сусіди, які в наших шкільних підручниках з історії досі називаються європейцями, на сьогодні якщо й виглядають не азіатами, то тільки через генетику білорусів та українців, яких на болотах колись було багато, і насильницьким чином завезених також.

Катасторофа, чи не так, пані Латиніна?

Загравання з Талібаном та ХАМАС - це потворна геополітика самої росії, яка будує вектор розвитку своєї "нації" у зрозумілому тепер напрямку, в ж...

І стадій глибини падіння там безліч. Я так в деталях бачу майбутнє росії: мусульманська країна, яка не знатиме російську мову (а нафіга?), яка не створюватиме нічого суттєвого, що було би цікаво світу, з втраченим флотом без перспективи колись його відновити, з закритими від неї світовими ринками. Зате Сімоньян та ті, кого вона надихає, буде кричати "это х...хлыыыы!!!!" Путін помре, але сотні тисяч путіних будуть бризкати слиною на Україну. Співаки ротом з вибіленим фарбою волоссям будуть стукати себе в груди й запевняти:"я русскій", але мусульманська росія їх вже не зрозуміє, та й не всплакне від розчулення.

Діти мігрантів виростуть, і Пушкін для них не означатиме геть нічого.

А Україна не буде жертвою.

Катастрофа, кажете, "пані" Латиніна?

* Всі індійські НПЗ відмовились приймати російські танкери з нафтою. Як приватні НПЗ, так і державні. Результатом цього стане зниження ціни на російську нафту.

* Китай почав різко скорочувати закупки російського вугілля. Після введення європейського ембарго, той ринув на китайський ринок, і Пекін повернув імпортні мита. Продажі вугілля для росії впали на 22% за перші два місяці цього року.

* Дев'ять китайських банків повністю перестали приймати платежі в юанях з росії. Про рублі теж мова не йде, я так розумію.

* Україна ефективно позбавляє росіян від зайвої нафти та грошей за неї. А ще виплескує війну на російську територію, наче багнюку з човна, у якому діра. Ми діру залатаємо, але багнюка повернеться туди, де їй і місце.

Як зручно співчувати, допоки рідні березки цілі... А коли самі росіяни свої ж березки, КАБами - то винні "криваві рейди РДК". Українські цивільні помирати можуть - їх потім пожаліють. Російським - не можна. Бо тоді Україна отримає власну катастроф