"Якщо папуаси хочуть залишатися папуасами, то ..." - Сергій Фурса

"Якщо папуаси хочуть залишатися папуасами, то ..." - Сергій Фурса

Державний департамент США переклав з Лавровської мови на дипломатичну і видав стейтмент стосовно руйнування реформ в Україні.

Як же ми їх дістали....

І от кажуть уже, що якщо папуаси хочуть залишатися папуасами, то американці нічого не можуть вдіяти.

Але ж хочуть нас витягти із багнюки. І вже кажуть просто - да не заважайте ви. Не ламайте нічого. Просто приберіть руки.

але ніт

І робится це напередодні візиту Блінкіна, який має прилетіти на наступному тижні. Геніальний хід місцевих рішал. А давайте ми зробимо усю херню до того, як дядько прилетить. Бо що ж робити, вже ж усе зроблено. А тоді вже пообіцяємо надалі точно поводити себе як цивілізовані люди. Цікаво, чи думають вони, що очільники держдепу люблять виглядати ідіотами? А якщо не люблять, то чи не вирішать вони це показати.

І так, українська влада ставить на те, що підтримка буде всеодно, бо не можна ж дати нам впасти. І це навіть логічно з позиціі української влади. Бо їм би просто протриматися. Але цим вони забирають у нас час. Час, якого не повернути. Час коли ми могли зростати. Коли могли б використовувати підримку на повну.

Хто зна, з чим планував прилетіти Блінкін. Наприклад, США заявили, що в них є надлишок в 60 млн вакцин і вони готові поділитися. І, напевно, з союзниками. Але чи буде бажання зараз у Блінкіна робити таку приємність? А вакцини - це найкраща інвестиція сьогодні. Вакцини, це збережене життя. Хто зна, чи не заплатимо ми життями за те, що хтось вирішив дістатися до 2-х мільярдів доларів Нафтогазу?