"Із пісні слів не викинеш" - Віктор Бобиренко

"Із пісні слів не викинеш" - Віктор Бобиренко

Арестович вчора (мовою оригіналу):

- Правительство не должно полностью выполнять волю народа, потому что народ не имеет всей полноты информации и не может выносить верные суждения.

Потому что в сфере национальной безопасности надо минимум 20 лет проработать и иметь полноту информации чтобы всерьез принимать решения.

Цікаво. Значить, ми з вами не можемо винести вірного судження, тому нам можна замість: «Друзі, нас чекає війна» - говорити – «Скоро на шашлиики, не паримось».

І щоб серйозно приймати рішення, Зеленському (та і Арестовичу) мабуть треба було мінімум 20 років пропрацювати у сфері національної безпеки.

А щоб несерйозно – мабуть достатньо і 20ти років у Кварталі.

Прям цитатник Мао якийсь

лавров (мовою оригіналу, сорі):

- россия будет всеми силами отстаивать свои законные интересы, и не допустит, чтобы прямо у наших границ создавались прямые угрозы нашей безопасности, культуре и истории.

Ну добре. Цей вгодований кінь може своєму піплу верзти якусь ахінею про безпеку.

Ми напали, бо відчували, що ось-ось нападуть вони. Бо бойові синички і журавлі з бактеріями.

Але як виміряти загрозу їх культурі та історії?

Пушкіна в Чернігові зняли - все - росія в небезпеці.

Сказали, що сталін завів ГУЛАГ, а комуністи створили штучний Голодомор - за це треба тактичною ядерною бомбою - бо це наїзд на російський варіант історії.

Це пряма загроза.

Ось за шо гібнут їхніє салдатікі. Щоб не морочили моїм дітям голову на уроках історії - стверджуючи, що батько наш таки Бандера. А Україна - мати.

Правда салдатікі (які "гібнут нє зря") про це навіть не знають. Як не знають і власної історії. Навіть агітпропівської.