"З приводу електронних рецептів на ліки" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"З приводу електронних рецептів на ліки" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Ще до вторгнення під кабінетом мого сімейного лікаря стояли дві черги - ті хто по запису, і ті кому треба негайно. Бо по запису - це через два тижні. Багато паціентів у нашого сімейного. У всіх інших так само. В часи Порошенка я записувався сьогодні на завтра, але нині часи інші.

Це у Києві. Що робиться у Запоріжжі або у Вінниці здогадатися не складно.

Як придбати в таких умовах ліки по електронному рецепту? Та запросто.

Гарантію даю, в низці аптек буде все - і без рецептів. А в інших аптеках будуть ліки тільки дозволені і туди люди ходити перестануть. Чим відрізнятимуться перші від других?

Перші зможуть порішати, читайте заплатити правильним людям. Другі не захочуть. І їх за те гнобитимуть перевірки. Тому вони подохнуть.

Корупційна схема вибудовується на наших очах - геніальна по своїй простоті і дебільності. І як завжди - під гаслом "це все виключно для вашого блага!"

До речі, міністр Степанов який ледь не угробив вітчизняного виробника костюмів біозахисту, у якого від КОВІД прищеплювати почали пізніше за Зімбабве, і який довів Україну до смертності два Іловайська на день, бодай якоїсь відповідальності зазнав? Його навіть не пожурили?

Здогадайтеся, хто на літеру З і Є стоїть зараз за цим геніальним корупційним винаходом? Кому грошей на вибори треба аж так, що вони вже економлять на військових під час війни?