"ЗА ЄДНІСТЬ..." - Микола Ільїнов

"ЗА ЄДНІСТЬ..." - Микола Ільїнов

Все частіше читаю у Фейсбуці заклики про те, що не треба зараз критикувати владу, мов оці всі критикани на ворога працюють. Погоджуюся, це однозначно так,  бо путін все читає і відповідно реагує.

 Вирішив я написати «слушні поради», як треба реагувати на дії влади. Давайте розглянемо на прикладі деяких останніх подій.

 Якщо Вам не сподобалося призначення нового посла в Болгарію, не треба критикувати владу, навпаки, напишіть: «О, це круто, це дійсно новий віток в міжнародних відносинах», і щоб ще більше показати свою підтримку цьому, допишіть: «А де зараз можна пройти курси орально-мануальних ласк? Хочу дочці своїй порадити» або «Чи можна отримати гранти по державній програмі підвищення кваліфікації з орально- мануальних ласк, бо планую на майбутнє прийняти участь в конкурсі на вакантну посаду посла в якусь іншу країну?»  Ви же повинні розуміти, що путін прочитає це, і подумає: «ну все, труба російській міжнародній політиці», злякається і припинить війну.

 Або, давайте розглянемо ще одну ситуацію. Наприклад, Вас обурило те, що Кирило Тимошенко їздить на новому Порше. Не треба дивуватися звідки у заступника керівника офісу презедента таке авто, ви просто напишіть: «Ой, подумаєш, да у нас на таких авто кожен другий вчитель сільської школи їздить, а ті, хто отримують премію за перевірку зошитів можуть і крутіші машини купляти!» . Ви ж пам’ятаєте, путін все читає, він же думає у нас фінансова криза, а тут якийсь заступник керівника офісу (ні міський голова, ні міністр, ні банкір) їздить на такому авто. Він одразу зрозуміє, що українці фінансово незламні і війна з ними безглузда.  

Бачите, ніяких срачей не треба, це звичайний Porsche Taycan, який куплено, просто щоб позлити расіян.

Якщо Ви обурилися тим, що в Запоріжжі розікрали гуманітарку на мільйони доларів, не треба критикувати владу, бо, нагадаю, путін все бачить. Просто напишіть: «Да у нас той гуманітарки, хоч сракою їж, у нас всі військові в гуманітарці, переселенці в гуманітарці, безхатьки в гуманітарці, навіть дворові коти і ті всі в гуманітарці, так що нехай крадуть, може єрмаку хоч на бронежилет вистачить».

Ось бачите, це я навів декілька простих прикладів, як об’єднати Країну, і не працювати критикою влади на путіна.

І ще, не треба чекати Нового року, щоб поплакати під час виступу презедента, він кожного дня записує мотивуючи відеороліки. Невже нам складно, виділити всім, хоча би по 10 хвилин в день, щоб послухати і всім разом поплакати, заради об’єднання Країни?  Давайте всі разом запишемо відео, як ми всі плачемо, і викладемо тут, в фейсбук, а путін побачить все це і теж заплаче і припинить війну. Ось так, об’єднавшись, ми і переможемо!

І на останнє, не забувайте, що казала одна поважна людина по прізвищу поворознюк: «Оці руки дуже багато крали, але я ніколи не крав у людей, я крав у Держави». До речі, його теж не треба критикувати,  а то раптом путін і його дивиться та читає.