"Захід і Байден нас зливають. Зливають - до бабки не ходи..." - Богдан Буткевич

"Захід і Байден нас зливають. Зливають - до бабки не ходи..." - Богдан Буткевич

Однією рукою ти призначаєш керувати організацією АРМА ( по управлінню конфіскованими активами рашистів) зашкварену до самого дна персону.

Яка брала ОСОБИСТО участь в операції ФСБ по дискредитації особисто майбутнього президента Байдена - разом з офіційно визнаними російськими агентами Деркачем та Дубінським (на той момент - депутатом від "слуги народу", до речі).

Це я про Олену Думу, яку ганебно протис на посаду ОП і за яку слухняно проголосував ручний Кабмін Шмигаля в повному складі.

Повторюся - людину, яка брала участь в ОПЕРАЦІЇ ПО ОСОБИСТІЙ ДИСКРЕДИТАЦІЇ ПРЕЗИДЕНТА США. Призначають щоб керувати російським баблом. Перекладаю - щоб дати можливість на цьому заробити єрмачні. Ну мутнячках по переписуванню власності, виведенню грошей тощо. За гарний такий відсоток.

А далі ти виходиш і починаєш шпетити "деяких західних партнерів", які затягують поставки літаків.

Хм, навіть і не розумію, чому ж так. Може, через явну недовіру до тебе і до повного неспівпадіння твоїх декларацій та реальних дій? Та ні, бути такого не може.

Пане Зеленський, навіть і не знаю, чому ж раптом у західних партнерів якісь питання можуть бути до вас. Ви ж - сама чесність.

Напевно, це просто співпадіння.

Чи просто Захід і Байден нас зливають. Зливають - до бабки не ходи.

І це я вже мовчу про міністерство оборони з його постійними спробами Резнікова і ко не дати можливість Антикорупційній раді громадськості припинити крадіжки грошей. І яке давно фінансується коштом тих же американських платників податків - включно з їжею, формою і всім іншим.

Клятий Байден, американці - гади, європейці - змії!