"Залишається сподіватись на терпіння Заходу, та його витримку щодо подібних випадів..." - Валерій Прозапас

"Залишається сподіватись на терпіння Заходу, та його витримку щодо подібних випадів..." - Валерій Прозапас

Коли Арєстовіч (тм) оголяє плєчі, то завжди не просто так - цього разу демарш цієї фіфи супроводжує заяву Єрмака про "подвійні стандарти НАТО" та "пошук Україною нових безпекових альянсів".

До спецоперації "війна все спише" додається чергова фаза вбивання під чуби тези "во всьом віновато НАТО".

Так "чювакі" збираються уникнути відповідальності за три роки брехні, саботажа та крадівницва - ніби то Столтенберг змушував пакувати військових, зривати оборонні замовлення, громити розвідку, віддавати Цемаха, згортати ракетні програми, зливати вагнерівців та ігнорувати попередження про війну, а не ці господа.

У них вийшло з Порошенком, якого слухняно зненавиділа більшість населення, тепер те саме сподіваються прокрутити з НАТО - бо дуже вже добрий український народ схильний до простих рішень у пошуку виних в своїх власних помилках.

..............

Думка що колективний Єрмак під час війни своєю критикою найпотужнішого союзника розкачує лодку та опоскредковано підмахує кремлю, занадто складна для згвалтованого кварталівським телебаченням населення.

Залишається сподіватись на терпіння Заходу, та його витримку щодо подібних випадів проти себе з боку нашої кротівні, яка не тільки все проєб@ла, а вже конкретно заєб@ла.