Замах на ЧФ РФ. Що чекає на Карабах? Зустрічі Зеленського в Нью-Йорк - Суботній політклуб

Замах на ЧФ РФ. Що чекає на Карабах? Зустрічі Зеленського в Нью-Йорк - Суботній політклуб

У Севастополі постійно виє сирена: чим був уражений штаб ЧФ РФ у Севастополі? Буданов: у штабі ЧФ РФ загинуло 9 осіб, серед поранених - генерали. Анексований Севастополь в диму: штаб ЧФ РФ зруйнували ракетами. Ворог почав бити по енергетичних об’єктах: чи варто чекати блекауту 2.0. ЗСУ встановили вогневий контроль над трасою Бахмут-Горлівка. В ефірі телеканалу Еспресо Олександр Хара - експерт Центру оборонних стратегій з питань зовнішньої та безпекової політики, дипломат, радник міністра оборони України (2020 р.).

США просить Польщу пояснити заяву про припинення поставок зброї Україні – ЗМІ. Дуда заявив про готовність до переговорів з Зеленським. Про що домовилися Байден із Зеленським у Вашингтоні? Байден вирішив не передавати Україні ATACMS Україні. Зеленському не дали виступити на засіданні Конгресу США. Байден, Маккарті, Лула, Нетаньяху: зустрічі Зеленського в Нью-Йорку. Конфлікт між Варшавою і Києвом: захист фермерів чи боротьба за голоси виборців? В ефірі телеканалу Еспресо Валерій Чалий - дипломат, посол України у США ( 2015 - 2019).

Що чекає Карабах і які стосунки будуть між Баку та Єреваном? Вірменія запрошує миротворців в Карабах, Баку виправдовує дії статутом ООН. У Єревані протести: вірмени вимагають відставки Пашиняна через здачу Карабаху. Чому Путін допоміг Баку ліквідувати Карабах? На вулицях Баку прапори РФ: Азербайджан святкує перемогу над Карабахом. Нові союзники Сі: Асад вперше з 2004 року приїхав до Китаю. Шойгу прилетів в Іран зміцнювати військові зв’язки. Союзник Путіна: президент Ірану хоче бути посередником між РФ і Україною. Перша зустріч Зеленського і Нетаньяху: про що домовилися лідери Ізраїлю і України. В ефірі телеканалу Еспресо Ігор Семиволос - директор Центру близькосхідних досліджень.


Росія почала атакувати енергосистему: чи готова Україна до нових масованих обстрілів

Зеленський у США і Канаді: що привіз Президент України з цієї поїздки

Конфлікт між Варшавою і Києвом: захист фермерів чи боротьба за голоси виборців

Конфлікт Києва з Польщею: чи вдасться Президенту Литви помирити сторони

Азербайджанська СВО: чому Путін допоміг Баку ліквідувати Карабах

Карабах-Арцах: чи втратить Путін контроль над Південним Кавказом

Глава Єврокомісії: я вражена прогресом України в проведенні реформ

Живий чи мертвий: що відбувається з Кадировим і як його смерть вплине на Чечню