"ЗАЖИВЕМО…" - Николай Ильинов

"ЗАЖИВЕМО…" - Николай Ильинов

Трохи подивився, як народ в фейсбуці обговорює останній виступ Ірини Геращенко у Мосейчучці. Слухайте, а давайте подивимося на цю ситуацію з іншого боку. Ну ми ж розуміємо, що Мосейчук, це просто голова, яка щось там говорить. Але ж там, над будь яким матеріалом, працюють сотні людей на каналі «Г+Г». І не тільки на ньому. А скільки всяких різних Бігусов, Наємов, Лещенков і т.д.?!  Ці люди отримують за цю «роботу» гроші, годують свої сім’ї, вчать своїх дітей, допомагають своїм стареньким батькам. І якщо бути чесними, то їм всім дає роботу Порошенко. І це не аби яка робота на мінімалку, там великі гроші, далеко не кожен програміст  заробляє стільки скільки ці «журналісти».  

   Це я раніше думав, що в нас є журналісти опозиціонери, типу Лещенка, чи Наєма. Був, Порошенко Президентом – значить проти Порошенка треба проводити розслідування. Став Зеленський преЗедентом – значить проти Порошенка треба проводити розслідування.  

  А ось моя думка,   що нам треба таких десятка два Порошенків, ось тоді ми і заживемо.  Уявіть собі 20 Порошенків і проти кожного треба провести розслідування, місяцями копатися в лайні, щоб хоча б на 5 хвилин показати глядачу якийсь «цікавий» сюжет про Порошенка і не про одного, а про двадцяти!

   Да у нас би  30% населення були би журналістами-розслідувачами. У нас би індустрія розслідувань проти Порошенка за масштабами бізнесу за пояс засунула би Голівуд. Це колосальне зростання ВВП Країни, це нові робочі місця, бо, як Ви розумієте, нам би не вистачило каналу «Г+Г», треба б було більше їх, значно більше.  

   В нас би преЗеден відкривав університет не для людей майбутнього, а для журналістів майбутнього! Уявіть собі університет журналістики, а там: факультет вбивства брата Порошенка,  факультет збагачення в 86 разів Порошенка,  факультет Свінарчуків Порошенка, факультет плівок Порошенка. А на факультеті плівок: кафедра плівок з Медведчуком, кафедра плівок з Байденом, кафедра плівок з Путіним.

    І, мені здається, що треба вже виходить на новий рівень, досить всяких толк-шоу  та розслідувань. Треба вже знімати художні фільми про Порошенка, серіали.  Тут роботи непочатий край, тут всім, всім вистачить грошей. Ми зможемо повернути всіх заробітчан з закордону, бо треба буде багато людей в масовку, треба буде багато плівок. До речі,   ми відродимо колишню славу шосткінського об’єднання «Свема», яке випускало плівки.  

    Ех,  заживемо, як люди, нам би тільки таких Порошенків десятка два.