"Збір «блатних і ніщіх»" - Олена Добровольська

"Збір «блатних і ніщіх»" - Олена Добровольська

Ні, мене давно не дивує що у збіговиська під назвою СН немає дна. Саме збіговисько, збір «блатних і ніщіх».

Але я щоразу все одно смикаюсь від того, наскільки в них втрачені будь-які береги.

З Безуглою все і так ясно давно. Вона фрік і жодна її дія не несе хоч якогось здорового глузду в маси (а це, на хвилиночку, істота, яка подає законопроєкти, покликані впливати на долю суспільства, перебуває у комітеті з нац безпеки). Якби Безугла провела опитування чи бажають пересічні громадяни відправити її в дурку, результат би їй точно не сподобався.

Зараз навіть не про неї. Я подивилась відео, де депутатка від ЄС Ірина Геращенко, яку деякі просвітлені кувалдою по голові юзернейми, постійно несамовито хейтять. Там Ірина поставила запитання Олені Шуляк про цей ганебний випадок з Безуглою (яка вже настрочила поверх купу постів, як вона нікого не хотіла образити, просто оху@тєльна історія про кейс для дисертації з психіатрії).

І послухала відповідь Шуляк. Більш жалюгідного набору словоформ складно знайти. Жодного слова про Безуглу, давайте єднатись, і така інша херня ні про що. Одне велике нхйя.

Ну ми ж не будемо зайвий раз нагадувати про кількість колаборантів та зрадників на місцях, які прийшли у владу під вивіскою СН. Бо зараз такі часи, що шила в інтернеті не сховаєш.

Та і Шуляк мене не дивує. Мене дивує, яким чином це вдалося - зібрати такий максимальний концентрат кончених істот разом?

Таке враження, що Боженька їх спецом на одному кораблі збирав.

Господи, та зроби вже щось з тим кораблем!