"Зеленського звинуватили в державному тероризмі" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Зеленського звинуватили в державному тероризмі" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Відомий аферист Сьома Семенченко, відпущений з буцегарні під домашній арешт, заявив, що заарештували його на замовлення КГБ Білорусі. Сядьте аби не впасти, Семенченко заявив, що він разом з українською розвідкою (!) готував загони бойовиків для білоруської опозиції (!!) і тому його замовив КДБ Білорусі...

Запитати кортить, а замовили його тій самій розвідці з якою готував? Чи якійсь іншій?

Ви усвідомлюєте глибину глибин? Семенченко по факту заявив, що він брав участь в підготовці "іх там нєтов" - тільки "правильних". Семенченко заявляє, що керівництво України у Білорусі займається тероризмом - так само як Росія на Донбасі. Руками терористів. В т ч - з місцевих, які себе кличуть "борцями за свободу Донбасу".

Та для Лукашенка Семенченко - дарунок небес! Сьому тепер мусить цитувати все білоруське телебачення - зранку до ночі.

У зв'язку з цим, я маю питання до шанувальників ЗЕ. Вони згодні з Семенченком і підтверджують, що Зеленський займається терором на території іншої держави?

Чи шанувальники ЗЕ готові визнати, що Сьома - брехло чорнороте? А якщо Семенченко - брехло, чи згодні шанувальники ЗЕ, що Семенченко так само брехав про Карлівку, Іловайськ, Дебальцево, редути, "торгівлю на крові", Порошенка та багато іншого?