"Жах, який зараз панує в суспільстві свідчить, на жаль, що Україна приречена на самознищення...." - Ірина Медушевская

"Жах, який зараз панує в суспільстві свідчить, на жаль, що Україна приречена на самознищення...." - Ірина Медушевская

Шо можу вам написати? Той жах, який зараз панує в українському сегменті ФБ свідчить, на жаль, що Україна приречена на самознищення.... Саме так. Інфантильний совок, відсутність критичного мислення, отой клятий "миру-мир"...

Вчора мала розмову:

- А вы слышали громкие выстрелы и взрывы, когда тревоги не было?

- Так, чула, але ж не хвилюйтесь, це наші!

- Ваши это кто именно?

- Звичайно ж ЗСУ, а ваші хто?

- А мои те кто победит! Мне нужен мир, тишина, делать Привоз, загорать на пляже и смотреть телевизор хде нормальные сериалы на нормальном нашем языке показывают!

Отож я й пишу завжди, шо сподіваюся тільки на Милосердя Б-же до Неньки, бо українці поводять себе дуже дивно, пишуть в ФБ дуже дивно, полюбляють срачі, ведуться на пропаганду... і нема на то ради

А ще для ЗСУ вимолюю Милосердя Б-же, бо Герої кожного дня вмирають, кожного, а кожна грівня намародерена з бюджету ЗСУ - це краплина крові наших хлопців на фронті.

Після такого жахіття, після таких страшних втрат, такої крові українською, яка окропила святу українську землю, читати, коментувати та виводити на стрічку новин дописи білопольтних пазітівних блогерів вважаю неприпустимим! Най самі один одного коментують, а ми в цьому цирку не будемо брати участі! Крапка!