Життя покаже...

Життя покаже...

Топ-воєнкори вже визнають, що недооцінили Україну, переоцінили себе, що все рухається до 1917-го, а в армії воювати вже ніхто не хоче.

Якщо Хло найближчим часом не попуститься, ми ще побачимо розбиті кувалдами голови російського офіцерья. Ці дауни ще в квітні, коли все вже стало очевидним, не знайшли у себе між ніг яєць заперечити царю. Вони покірно продовжили виконувати тупий наказ, гнати підлеглих на забій, і морозитися від усіх претензій підлеглих, а зараз ще й почали геноцидити чмобіків заради пари місяців, які нічого не вирішують, для Хла.

Значить котел прорве там, де тонко.

 Мамашки вже почали виступати і це дуже важливо. Бо російські мужчінкі - інфантильні великовозрастниє далпаопи і орієнтуються на думку жінок. І зараз умовна моральна правота поступово починає перетікати від Путіна до мамашек.

А там життя покаже, хто вирішить скористатися всією ситуацією.

Може мужчінкі ще трохи потуплять, а потім почнуть створювати солдатські комітети і відмовлятися виконувати наказ.

А може хтось із свити Путіна висуне політичну програму "я закончу вайну, путєну вайна била вигодна". І з якимось генеральчиком зроблять ніч довгих ножів.

А може десь і в національній республіці рвоне.

А може і все разом.

В будь-якому разі ми цим тварям переговорів не дамо. Шанс програти з гідністю вони втратили коли перетворилися на терористів. Тепер тільки вперед ногами.

Джон Сміт