"Знаєте, що таке еталонне бл*дство?" - Богдан Буткевич

"Знаєте, що таке еталонне бл*дство?" - Богдан Буткевич

Це поведінка медійної інфопадалі єрмачні-подоляка.

Отже, коли після вчорашнього істеричного накату на Кличка в своїх телеграмах та ютюбах, що це, мовляв, він особисто винен в закритому укритті, раптом виявилося, що юридично за все відповідає керівник місцевої райдержадміністрації Ратніков, депутат від "Слуги народу", якого призначив особисто Зеленський і який ще є екс-регіоналом - медіашл*шки вирішили змінити платівку.

Тепер у них - знову війна. А ми тут про всяку фігню говоримо.

А ще одним "красенем" виявився керівник КМВА Попко, який не погребував теж особисто звинуватити в усьому мера, хоча, згідно закону "Про правовий режим воєнного стану" , саме його структура і він особисто відповідає за інфраструктурні об'єкти і безпеку цивільного населення. Тобто - і укриття. А Кличко формально є лише заступником Попка в структурі ОВ і відповідає за цивільні питання.

При цьому, Кличко несе повну відподальність за все як мер та очільник КМДА. І його провина в цьому є гігантська. Ось тільки не юридичного характеру. Що ніяк не зменшує міри відповідальності мера за закриті укриття в його місті і смерті людей.

Так само, як і всі вищезазначені несуть цю відповідальність.

Як і сама ОПшка, яка постійно лізе без мила в д*пу до Києва. Чим створює дикий управлінський хаос та постійні конфлікти. Як і сам Зеленський, який лякає нокаутами, а сам просто з перших днів свого президенства намагається віджати Київ.

Отака мерзота виходить з усіх боків.

Але прикривати постійно війною всі свої провали - це настільки огидно, що просто слів нема. Та це - стандартна тактика єрмачні у всьому.

ЗІ: Ця телеграм-помийка, скрін з якої тут наведений, за інформацією з відкритих джерел, напряму пов'язана з пресершою єрмака Дарією Зарівною. Тією самою, у якої "успішний комунікаційний кейс "Фортеця БАхмут".

Власне, це бек-телега єрмачні, так би мовити.