І ЗНОВ "СУСПІЛЬСТВО НЕ ГОТОВЕ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

І ЗНОВ "СУСПІЛЬСТВО НЕ ГОТОВЕ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Бачте як депутат Мар'яна Безугла пояснює, чому не розвивалася військова економіка? Пояснення, каже, цьому нема.

Ні депутат Безугла, цьому є пояснення. І пояснення просте - ви вже набридли своєю цинічною, смердючою брехнею категорично про все. Ви брешете і самі гарно розумієте що брешете. І продовжуєте брехати.

Бо правда така, що у 2014 р. українці знайшли собі сили о рати президентом Петра Порошенка. І тоді WarEconomy стала розвиватися як ніколи за часи Незалежності.


За Порошенка ЗСУ вдягнулися у берці на мембрані Горотекс (замість совкових черевиків "тисячакроків"), у кофти-фліски, у форму укропіксель (яка замінила осоружний дубок-скляху навіть серед цивільних), у бушлати з теплої куртки і штормовки (штормовку сушиш, куртку носиш). За Порошенка ЗСУ отримали сухпай у вакуумпакетах (замість бляшаних банок) і реформу харчування за каталогом. За Порошенка в ЗСУ з'явилися вітчизняного виробництва польові "швидкі допомоги" та вантажівки МАЗ-Богдан, які бігають на фронті досі і виробництво яких зелена влада угробила - під прапором "боротьби зі свинарчуками". В часи Порошенка ССО отримали автомат "Вулкан". В часи Порошенка в ЗСУ з'явилися бронеавтомобілі "Новатор" і "Козак". В часи Порошенка Україна відкрила, що у неї є бойова авіація. В часи Порошенка ВПЕРШЕ за часи Незалежності почали ліквідовувати вразливість військових складів від ворожих диверсантів (після вибухів - почали будувати бетонні пртиіщення за стандартами НАТО). В часи Порошенка були доведені до постановки на озброєння ракети "Вільха" і "Нептун.

Я можу продовжувати і продовжувати. А що зробили зелені? Згорнули будівництво складів? Заходилися скорочувати бойові бригади? Почали економити на армії і тим викликали відток кадрів? Ледь не згорнули виробництво палива для "Вільх" і "Нептунів" - не згорнули через розголос? Кинули армії як кістку, болгарські і турецькі штани і бушлати з горючої тканини-плащовки, замість чудової зимової форми української, яку вони не замовили вчасно?

Нардеп Безугла каже, що суспільство не готове? Я їх вітаю, вони в слово в слово повторюють брехню ліваків Симона Петлюри, які теж плакалися що Україну вони програли бо було "суспільство не готове". А не тому, що петлюрівська лівота повалила трудягу гетьмана Скоропадського прямо напередодні більшовицького наступу.

У нероб-ліваків завжди "суспілствто не готове". Бо правда така. Мар'яна Безугла і такі як Безугла, повалили Петра Порошенка, і заходилися "сходитися посередині", "шукати мир в очах Путіна" і "просто переставати стріляти".

І от зараз, коли життя їм дупи припекло, Безугла розповідає що то було "суспільство не готове". Суспільство справді було не готове - до того що збіговисько грантожерів та політичних активістів на кшталт Безуглої заспіває в унісон з російською пропагандою і телеканалом вже викинутого з України олігарха - проти Петра Порошенка.

Безугла і "безуглі" цинічго обдурили українців - а тепер розповідають що було "суспільство не готове". Та ні. Суспільство готове. Суспільство готове отримувати важкий і болісний урок, результатом якого буде викидання брехунів на кшталт Безуглої з української політики. І прихід тих, хто справді буде кріпити економіку країни.

В т ч - військову економіку. Безугла це ще побачить. Зелені - теж.