"І знову до теми оформлення в ЗСУ та військових квитків" - Роман Донік

"І знову до теми оформлення в ЗСУ та військових квитків" - Роман Донік

Вже нема суматохи перших днів війни, тому ви повинні розуміти - Якщо ви вступили на службу до підрозділу ЗСУ, то після відповідного оновлення ваших даних, вам повинні віддати військовий квиток з записами коли, до якої в/ч, на яку посаду вас зараховано. ТРО це теж збройні сили. Відмітки стосуються і зброї, яку вам видали. Військовий квиток оформлений за правилами, то єдиний документ що посвідчує ваше відношення до військової служби.

Якщо вас годують обіцянками та розповідають що ви спецназ мосада, або веселкові берети корпуса морської піхоти США, то вас скоріше за все дурять і ви в формуванні яке не оформлене ніяким законним чином. Ви на свій страх і ризик приймаєте участь в якихось діях "підрозділа". Вимагайте свої військові квитки оформленні згідно чинного законодавства. Військовий квиток повинен бути у військовослужбовця на руках, а не десь в якійсь бухгалтерії

Держава дбає про військовослужбовців. Але для того щоб держава знала про кого дбати, людина повинна бути зарахована до ЗСУ, НГУ або інших силових відомств. Якщо людина не оформлена, то її для бюрократичної машини нема в природі. Зарплати, відшкодування, лікування, соціальні пакети, то все тільки через оформлення.

 Я просто дуже добре пам'ятаю, як в 14, наволоч набирала людей і відправляла непідготовленими у бій. А потім, після їх загибелі та каліцтв, їх родичі роками добивалися визнання.